Hollywood: 7 vedete sexy trecute de 40 de ani care n-au făcut copii

Tot mai multe femei decid să aducă pe lume copii la vârste înaintate sau chiar hotărăsc să nu devină mame. Însă odată cu înaintarea în vârstă apar şi problemele legate de fertilitate. Probabilitatea de a rămâne însărcinată scade, iar riscul de avort spontan creşte. Iată câteva dintre vedetele care au trecut de vârsta de 40 de ani fără a deveni părinţi.

Jennifer Aniston - 43 de ani


În ciuda zvonurilor numeroase potrivit cărora Jennifer îşi doreşte cu disperare un copil sau că este pe cale de a adopta, vedeta a ajuns la vârsta de 43 de ani fără a fi mămică. "Mi-ar plăcea foarte mult să am un copil într-o zi. Nu am nimic împotrivă să fiu o mamă care să-şi crească copilul singură, sau să-l adopt", declara nu demult vedeta. Actriţa în vârstă de 43 de ani, care se află într-o relaţie cu actorul Justin Theroux, susţine şi că este mulţumită de viaţa pe care are şi că nu o să fie supărată dacă nu va avea copii niciodată.

Winona Ryder - 40 de ani


Winona face parte dintre femeile care a pus cariera pe primul plan şi a ajuns la vârsta de 40 de ani fără a cunoaşte trăirile unui părinte. Actriţa crede că a creşte un copil este o responsabilitate foarte mare care i-ar putea încheia cariera. "Cred că dacă aş avea un copil, aş renunţa la actorie. Aş vrea să fiu doar mamă, atât".

George Clooney - 50 de ani


Actorul din "The Descendants" nu îşi doreşte moştenitori şi asta pentru că este mai importantă cariera. "Meseria de tată nu este pentru mine. A creşte copii este o responsabilitate prea mare, iar pentru mine prioritatea este cariera. De aceea nu m-am recăsătorit", marturiseşte starul.

Kim Cattrall - 55 de ani


Actriţa din "Totul despre sex" recunoaşte că şi-a dorit copii, însă susţine că viaţa nu i-a dat ocazia. "Mi-am dorit să devin mamă şi mereu mi-am spus că anul viitor sau după următorul film voi rămâne însărcinată, dar nu s-a întâmplat aşa. Însă nu regret. Sunt o matuşă grozavă şi am mulţi prieteni care au copii," spune Kim.

Kylie Minogue - 43 de ani


Cântăreaţa susţine că şi-ar dori foarte mult un copil, dar că şansele sunt mici şi asta din cauza tratamentului pe care l-a făcut pentru a scăpa de cancerul la sân. Vedeta ia în calcul şi posibilitatea de a adopta sau de a plăti o mamă-surogat: "Mă gândesc şi la aceste variante pentru că familia este foarte importantă pentru mine."

Renée Zellweger - 42 de ani


Actriţa face parte dintre femeile care nu-şi doresc să devină mame. Ea a declarat pentru The Times: "Nu am avut niciodată ambiţia de a deveni mamă. Iau lucrurile aşa cum vin, nu fac planuri. Dacă se întâmplă, foarte bine".

Lara Flynn Boyle - 41 de ani


Actriţa nu crede că are calităţile necesare pentru a deveni mamă. În 2002, Lara Flynn Boyle declara: "Am avut o mamă minunată şi ştiu că eu nu aş putea niciodată s-o egalez. Nu vreau să aduc un copil pe lume decât dacă aş putea fi o mamă la fel de bună."