Hollywood: 7 vedete sexy care au salvat vieţi. Vezi cine sunt eroii!

Nu sunt eroi doar pe marile ecrane. Sunt vedete care s-au dovedit de un real ajutor în salvarea de vieţi. Johnny Depp, Jennifer Lawrence, Mila Kunis sunt doar trei dintre eroii care salvat vieţi.

Mila Kunis

În urmă cu câteva luni, frumoasa actriţă a fost pusă într-o situaţie delicată când unul din angajaţii săi a leşinat şi era cât pe ce să-şi înghită limba din cauza convulsiilor. Bărbatul a fost norocos pentru că vedeta a asistat la întregul incident. Mila i-a acordat primul ajutor şi l-a ajutat pe bărbatul de 50 de ani să nu-şi înghită limba. Un echipaj de salvare a sosit la scurt timp şi bolnavul a fost transportat la spital pentru îngrijiri.

Johnny Depp

Cântăreaţa Courtney Love a declarat într-un interviu că actorul i-a salvat viaţa. Johnny Depp i-a făcut respiraţie artificială lui Courtney Love când, din cauza alcoolului şi a drogurilor, aceasta a leşinat la un chef. Văduva cântăreţului Kurt Cobain s-a confruntat mult timp cu probleme legate de alcool şi droguri.

Jennifer Lawrence

Actriţa din "Hunger Games" s-a dovedit curajoasă nu doar în filme, ci şi în viaţa reală. Pe când se afla la plimbare cu câinele, o tânără a leşinat în faţa ei. Jennifer, împreună cu un alt bărbat, au sărit în ajutorul femeii şi i-au acordat primul ajutor, înainte de sosirea paramedicilor.

Dustin Hoffman

Actorul american a salvat viaţa unui bărbat care a făcut infarct în timp ce alerga într-un parc din Londra. Dustin Hoffman se plimba prin Hyde Park din Londra, la sfârşitul lunii aprilie, când a văzut un bărbat prăbuşindu-se pe o alee. Vedeta a sărit imediat în ajutorul bărbatului şi a sunat serviciile de urgenţe medicale. Victima i-a mulţumit public actorului: "Vreau să îi mulţumesc lui Dustin Hoffman pentru că mi-a salvat viaţa. Nu îmi amintesc ce s-a întâmplat, dar medicii mi-au spus că am fost salvat de Dustin Hoffman. Este incredibil", a declarat acesta într-un interviu pentru The Sun.

Gwyneth Paltrow

În urmă cu un an, actriţa a primit o scrisoare de la o femeie care i-a mulţumit pentru că i-a salvat viaţa pe 11 septembrie 2001. Nu a fost vorba de o faptă eroică, ci pur şi simplu o întâmplare care a făcut o tânără să întârzie la serviciu - la biroul dintr-unul din turnurile World Trade Center. "Veneam de la yoga dimineaţa şi mă duceam spre casă. Era dimineaţa zilei de 11 septembrie şi ea traversa strada. Ne-am oprit faţă în faţă, neştiind care pe unde să treacă şi am stat aşa câteva secunde bune. Până la urmă ne-a bufnit râsul pe amândouă şi am trecut una pe lângă cealaltă. Anul acesta mi-a trimis o scrisoare şi mi-a povestit că în ziua aceea a întârziat la serviciu, fapt ce i-a salvat viaţa", a povestit Gwyneth Paltrow.

Demi Moore

În urmă cu trei ani, Demi Moore a împiedicat, cu ajutorul serviciului Twitter, o femeie din California să se sinucidă. Actriţa a cerut ajutorul fanilor despre o tentativă de suicid după ce a primit un mesaj care suna aşa: "Pur şi simplu mă întreb dacă îi pasă cuiva că am să mă sinucid acum. Iau un cuţit, unul mare şi ascuţit. Am să îmi tai braţul, tot braţul, ca să nu pierd timpul". Unul dintre fanii actriţei a recunoscut-o pe femeie şi a trimis poliţia la casa acesteia, salvându-i astfel viaţa.

Arnold Schwarzenegger

Actorul a salvat un om de la înec în timp ce era cu familia în vacanţă în Hawaii. Vedeta a înotat până la bărbatul căruia i se pusese un cârcel şi nu mai putea înota şi l-a adus la mal.