Hollywood: 7 vedete sexy care au îmbătrânit frumos

Sunt de admirat femeile care ştiu să îmbătrânească cu graţie şi să se ferească de ridicol. Astfel de doamne întâlnim mai ales pe micile ecrane. Sursă de inspiraţie pentru femeile din toate colţurile lumii, celebrităţile arată că frumuseţea nu depinde de vârstă neapărat. Strălucitoare, proaspete şi cu zâmbet tineresc, vedetele par a cunoaşte perfect secretul tinereţii fără bătrâneţe.

Kylie Minogue - 43 de ani


Miniona cântăreaţă s-a făcut remarcată atât prin hiturile lansate, cât şi prin frumuseţea cu care a fost înzestrată. Timpul dar şi problemele de sănătate cu care s-a confruntat nu par a fi lăsat nicio urmă pe chipul frumoasei blonde.

Cindy Crawford - 45 de ani


La 45 de ani, fostul topmodel demonstrează cu fiecare apariţie că şi-a păstrat sex-appeal-ul care a făcut-o celebră.

Demi Moore - 48 de ani


Este adevărat că a apelat la chirurgia estetică şi că numărul intervenţiilor nu este unul mic, dar a meritat efortul şi banii, nu crezi?

Halle Berry - 45 de ani


Cu o piele perfectă, abdomen plat şi forme senzaţionale, Halle dovedeşte faptul că femeile pot arăta perfect chiar şi după 40 de ani.

Jennifer Aniston - 42 de ani


A fost recent plasată pe primul loc cu "cel mai frumos corp pe care bărbaţii şi-ar dori ca iubitele sau soţiile lor să îl aibă". Însă această performanţă nu a fost dobândită fără sacrificiu. Vedeta acordă o mare parte din timp exerciţiilor fizice.

Gwyneth Paltrow - 39 de ani


Are o familie frumoasă, o carieră de succes şi un look care stârneşte invidia până şi adolescentelor. Ce şi-ar putea dori mai mult?

Kate Winslet - 36 de ani


Actriţa este dovada vie că frumuseţea se poate păstra şi fără intervenţia chirurgilor. A declarat că este total împotriva operaţiilor estetice şi că preferă metodele naturale de înfrumuseţare.