Hollywood: 7 vedete penibile pe covorul roşu

Cine nu a trăit cel puţin o dată în viaţă un moment extrem de penibil? Dar când eşti un mega star şi sute de aparate de fotografiat şi camere de filmat sunt fixate pe tine, vei fi nevoit să retrăieşti acel moment penibil la nesfârşit.

Îţi prezentăm mai jos câteva dintre cele mai penibile situaţii prin care au trecut unele vedete de la Hollywood:

Mo'Nique

Rochia elegantă a actriţei americane Mo'Nique a fost eclipsată, la propriu, de picioarele neepilate, la Gala Globurilor de Aur din 2010. Incidentul s-a repetat, dar se pare că a doua oară a fost intenţia vedetei de a face haz de necaz de primul moment penibil.

Angelina Jolie

Angelina Jolie pare foarte cuminte în prezent, dar a trecut la un moment dat prin vremuri foarte tulburi. În 2000, când a câştigat un premiu Oscar, actriţa s-a sărutat pe buze cu fratele său... Era încă sub influenţa negativă a lui Billy Bob Thornton, fostul său soţ. Acesta poate fi numit unul dintre cele mai ciudate şi mai scârboase momente din istoria Oscarurilor.

Brad Pitt

Brad Pitt este veşnic sexy, orice ar face. Nici faptul că şi-a făcut apariţia cu şliţul desfăcut pe covorul roşu la evenimentul de lansare al filmului The Curious Case of Benjamin Button nu mai contează.

David Hasselhoff

La una dintre apariţiile sale pe covorul roşu, actorul David Hasselhoff a fost atât de emoţionat, încât a fost la un pas să-l ude.

Julia Roberts

Cine poate uita de cel mai jenant moment din viaţa Juliei Roberts? În 1999, vedeta a uitat să scape de părul nedorit şi şi-a oripilat fanii minute în şir, făcându-le veselă cu mână de pe covorul roşu.

Sophie Marceau

Foarte frumoasă şi elegantă, Sophie Marceau a avut şi ea parte de momentele sale jenante. Unul dintre ele în timpul unei defilări pe covorul roşu, când actriţei i s-a rupt rochia şi a rămas cu un sân dezgolit.

Paris Hilton

Lui Paris Hilton îi place atât de mult pe covorul roşu încât la una dintre apariţii şi-a "dorit" să fie şi mai aproape de el. Moştenitoarea imperiului Hilton a luat contact cu solul chiar atunci când era în centrul atenţiei.
MAI MULT DESPRE: Hollywood, vedete, momente penibile