Hollywood: 7 vedete înşelate. Vezi cine a suferit şi cine sunt trădătorii!

Sunt sexy, faimoşi şi plini de bani. Aceste calităţi însă nu îi scutesc de suferinţă în dragoste. Infidelitatea este inamicul principal al unei relaţii, iar trădători vor exista întotdeauna, chiar şi la Hollywood. Robert Pattinson, Demi Moore, Jennifer Aniston sunt doar câteva dintre celebrităţile trădate, care au suferit din dragoste.

Robert Pattinson

Formau unul dintre cele mai frumoase şi apreciate cupluri de la Hollywood până când vestea că actriţa Kristen Stewart a călcat strâmb a distrus povestea de iubire. Relaţia dintre cei doi protagonişti din franciza "Amurg/ Twilight" a fost puternic zguduită de apariţia în presă a unor articole potrivit cărora Kristen Stewart a avut o legătură amoroasă de scurtă durată cu regizorul Rupert Sanders. La scurt timp după aflarea veştii despre trădarea iubitei, actorul s-a mutat din casa pe care o împărţea cu iubita lui, iar relaţia pare că s-a sfârşit.

Foto: Mediafax Foto

Demi Moore

Actriţa în vârstă de 49 de ani şi Ashton Kutcher, în vârstă de 33 de ani, au anunţat, în noiembrie 2011, că divorţează după un mariaj care a durat şase ani. Motivul divorţului a fost dat de infidelitatea lui Ashton. În prezent, Ashton are o relaţie cu actriţa Mila Kunis alături de care a fost văzut de mai multe ori. Actorul a fost asociat recent şi cu cântăreaţa Rihanna, însă zvonurile nu au fost confirmate.

Foto: Mediafax Foto

Sandra Bullock

În 2010, Sandra Bullock a intentat divorţ de Jesse James, după un mariaj care a durat cinci ani. Decizia actriţei a fost luată după ce modelul Michelle Mcgee a dezvăluit în presă că a avut o relaţie de 11 luni cu Jesse James, în timp ce el era căsătorit cu Sandra Bullock. Au urmat alte declaraţii a două femei care au avut aventuri cu James, iar o a patra presupusă amantă a afirmat că legătura lor a avut loc în timp ce cunoscutul mecanic de motociclete, devenit un star în SUA graţie unui reality show, era deja căsătorit.

Foto: Mediafax Foto

Maria Shriver

Nu puţini au fost uimiţi când s-a aflat că Arnold Schwarzenegger, actor apreciat, fost guvernator al statului California şi tată model şi soţia sa Maria Shriver s-au despărţit. Totul a început după ce partenera alături de care a stat 25 de ani a aflat că soţul ei este tatăl unui copil născut în urmă cu peste un deceniu de o fostă angajată a familiei. Maria Shriver a părăsit reşedinţa din Brentwood a familiei Schwarzenegger la începutul anului 2011, după ce soţul ei a confirmat paternitatea copilului conceput cu menajera. Fosta angajată a lucrat pentru familia Schwarzenegger timp de 20 de ani.

Foto: Mediafax Foto

Jennifer Aniston

Relaţia de dragoste dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie a început când actorul era căsătorit cu Jennifer Aniston. Brad a ales să renunţe la 5 ani de căsnicie pentru a fi împreună cu Angelina. Povestea de dragoste a început pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith", iar cei doi au recunoscut că se iubesc în 2005, an în care Jennifer şi Brad au şi divorţat. De atunci, Pitt şi Jolie formează un cuplu cu şase copii, dintre care trei adoptaţi.

Foto: Mediafax Foto

Eva Longoria

Actriţa s-a căsătorit cu baschetbalistul Tony Parker în anul 2007 în Paris, iar la sfârşitul anului 2010 a intentat divorţul după ce a aflat că soţul ei avea o aventură de mai bine de un an cu o bună prietenă de familie.

Foto: Mediafax Foto

Sienna Miller

Fostul iubit al actriţei a înşelat-o cu... bona copiilor lui. Cel care i-a prin în fapt a fost tocmai unul dintre micuţii actorului.

Foto: Mediafax Foto