Hollywood: 7 vedete implicate în scandaluri de paternitate

Are doar 18 ani şi deja a fost implicat într-un proces de paternitate. Este vorba de unul dintre idolii adolescentelor, Justin Bieber. Însă ca el sunt alte zeci de vedete care au fost chemate în istanţă pentru stabilirea paternităţii.

Justin Bieber


Anul trecut, pe când cântăreţul avea doar 17 ani, o tânără l-a acuzat că îşi reneagă copilul. Mariah Yeater susţine nu numai că vedeta a lăsat-o însărcinată, dar că tot el este cel vinovat pentru pierderea virginităţii. Pentru a lămuri lucrurile, Bieber s-a supus unui test ADN. Testul a arătat ceea ce cântăreţul a susţinut în permanenţă şi anume că nu are un copil cu tânăra de 20 de ani. 

Jude Law


Rezultatele testului de paternitate nu ies întotdeauna negative, ca în cazul lui Justin Bieber. În 2009, în urma unei aventuri pe care actorul a avut-o cu modelul Samantha Burke a rezultat o fetiţă pe nume Sophie. Jude Law a declarat că se va achita de datoriile sale de tată, dar numai după efectuarea unui test de paternitate. Rezultatul testului a arătat că micuţa Sophie este cu siguranţă fiica actorului.

Eddie Murphy


După o aventură pe care Mel B, fosta componentă Spice Girls, a avut-o cu actorul Eddie Murphy, cântăreaţa a anunţat că este însărcinată. La declaraţia făcută de Mel B, actorul a pus la îndoială paternitatea copilului: "Nu ştiu al cui este copilul până când nu o să se nască şi o să i se facă testul de paternitate". Deranjată de spusele fostului său iubit, cântăreaţa s-a arătat "supărată şi îndurerată şi nu există nici cea mai mică îndoială în ceea ce priveşte faptul că Eddie este tatăl copilului," fapt dovedit şi de testul de paternitate efectuat mai târziu.

Arnold Schwarzenegger


În urmă cu un an, fosta menajeră a familiei lui Arnold Schwarzenegger, Mildred Baena, în vârstă de 50 de ani declara: "Am făcut sex neprotejat cu Schwarzenegger în casa în care locuia cu familia". De asemenea, Baena a recunoscut că a rămas însărcinată cu Arnold atunci când lucra ca şi menajeră. Cu toate că fostul guvernator al Californiei a avut o relaţie angajata familiei sale acum mai bine de 10 de ani, abia la începutul lui 2011 i-a mărturisit soţiei sale, ceea ce a şi dus la despărţirea celor doi.

Elizabeth Hurley


Omul de afaceri Steve Bing a negat afirmaţiile pe care frumoasa Elizabeth Hurley le-a făcut cu privire la paternitatea copilului. Acesta a declarat că relaţia pe care a avut-o cu actriţa nu a fost una exclusivistă şi din acest motiv se îndoieşte că el este tatăl copilului. Elizabeth l-a chemat în instanţă pentru efectuarea unui test de paternitate, test care a dovedit că Steve Bing este tată.

Anna Nicole Smith


După decesul starletei Anna Nicole Smith din februarie 2007, un scandal de proporţii s-a iscat în jurul paternităţii fiicei acesteia, Dannielynn. Deşi ea a susţinut că tatăl micuţei este avocatul Howard K. Stern, nume care figura şi pe certificatul de naştere, testele de paternitate au contrazis-o. Testele ADN au arătat că tatăl fetiţei este fotograful Larry Birkhead, unul dintre cei trei bărbaţi care îşi disputau paternitatea copilului şi totodată şi cele 88 milioane de dolari ale mamei.

Mick Jagger


Nu sunt puţine scandalurile legate de paternitate în care a fost implicat starul rock. "Am avut mai multe procese de paternitate decât pot să număr. Unele femei doreau bani, altele pentru a spune că au fost cu Jagger," declara vedeta. Cu toate acestea, testele ADN efectuate în 1999 au scos la iveală faptul că Mick Jagger este tatăl copilului născut de modelul Luciana Morad. Acesta este al şaptelea copil al artistului.