Hollywood: 7 vedete care strâng mizeria după câinii lor. Urmează-le exemplul!

Să cureţi în urma câinelui tău este o dovadă de responsabilitate şi civilizaţie. În cazul în care ţi se pare umilitor să strângi mizeria lăsată de patrupedul tău, află că şi celebrităţile de la Hollywood o fac.

P.S. Mitul potrivit căruia excrementele de câine reprezintă un fertilizator natural este total greşit.Ca şi fecalele lăsate de oameni, acestea sunt toxice, pline de bacterii şi paraziţi care pot fi transmişi cu uşurinţă la oameni, punându-le sănătatea în pericol.

Sursă foto: Hepta

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher şi Mila Kunis formează un cuplu responsabil, care nu uită să strângă în urma patrupedului. Cei doi au fost văzuţi în numeroase rânduri la plimbare cu câinele lor.

Jennie Garth

Jennie Garth şi noul ei iubit, Jeremy Salken, au fost surprinşi de paparazzi la o ieşire în patru, alături de câini, la începutul acestui an. Actriţa în vârstă de 41 de ani nu a ezitat să cureţe după animale.

Leighton Meester

Actriţa din "Gossip Girl" a lăsat şi ea deoparte fiţele de vedetă şi a cules mizeria lăsată de mult iubitul patruped.

Julia Roberts

Frumoasa actriţă poate fi văzută zilnic la plimbare cu animalul său de companie în apropierea casei din Malibu, California.

Julianne Hough

Deşi pare somnoroasă şi prea leneşă pentru a se schimba de hainele de casă, actriţa nu uită să strângă după drăgălaşul patruped.

Coco Austin

Deşi nu pare încântată de ce presupune plimbarea căţelului, simpatica vedetă din "Ice Loves Coco" îşi ia în serios responsabilităţile de stăpân de animal.

Anne Hathaway

Femeia se ocupă întotdeauna de treburile murdare. Cel puţin în cazul cuplului Adam Shulman - Anne Hathaway, actriţa fiind cea care se ocupă de curăţenie şi în afara casei.