Hollywood: 7 vedete care şi-au schimbat numele. Află motivele!

Puţine sunt vedetele care şi-au păstrat numele pe care l-au căpătat la naştere. Pentru a da mai bine pe scenă, pentru a nu fi confundate, sau pur şi simplu pentru că nu le-au fost pe plac cele alese de părinţi, multe celebrităţi au decis să le schimbe. Vezi 7 dintre vedetele nemulţumite de numele dat la naştere.

Nicolas Cage

Numele adevărat al actorului este Nicolas Kim Coppola, fiind nepotul lui Francis Coppola, celebrul producător şi scenarist. Acesta este şi motivul pentru care a decis să-şi schimbe numele şi astfel să evite eventualele acuzaţii de nepotism. Numele Cage a venit din pasiunea actorului pentru benzile desenate Marvel Comics, eroul său preferat fiind Luke Cage. Tot din acest motiv, vedeta şi-a botezat fiul cu numele de Kal-El, numele supereroului Superman.

Lady Gaga

Stefani Joanne Angelina Germanotta. Acest nume a ales cântăreaţa să ascundă în momentul în care a decis să devină vedetă. Cântăreaţa de 26 de ani se bucură de un succes imens, cu peste 50 milioane de albume vândute şi 100 de milioane de discuri single în toată lumea. Se pare că schimbarea numelui i-a purtat noroc.

Charlie Sheen

Ca şi tatăl său, Martin Sheen, Charlie a ales şi el să-şi schimbe numele. Carlos Irwin Estevez, numele de botez al actorului, nu părea a fi un nume demn de o vedetă şi astfel a ales să împrumute numele de scenă al tatălui său, Sheen. Numele provine de la episcopului Fulton Sheen care i-a fost apropiat sufleteşte lui Martin (numele adevărat fiind Ramon Antonioa Gerard Estevez).

Vin Diesel

Mark Sinclair Vincent, căci aceste este numele real al vedetei, nu s-a mulţumit nici el cu ce era scris în certificatul de naştere. A ales un nume mai dur, demn de un actor de acţiune. Astfel s-a născut Vin Diesel, o combinaţie între numele său real şi o poreclă dată de prieteni.

Whoopi Goldberg

Caryn Elaine Johnson nu este un nume menit să aibă succes. Acesta a fost gândul actriţei la început de carieră. Cum şi-a ales noul nume? Whoopi provine de la bulele de apă minerală, iar numele de familie a fost inventat de mama sa care a considerat ca un nume evreiesc s-ar bucura de mai mult succes la Hollywood.

Elton John

S-a născut sub numele de Reginald Kenneth Dwigh, nume pe care artisul nu a simţit că-l reprezintă pe scenă. Fan al cântăreţului Long John Baldry şi al saxofonistului Elton Dean, vedeta i-a ales ca sursă de inspiraţie şi astfel s-a născut numele de scenă Elton John.

Miley Ray Cyrus

Când a împlinit vârsta de 15 ani, Destiny Hope Cyrus a decis să-şi schimbe legal numele. Miley provine de la porecla pe care o avea în copilărie, familia şi prietenii obişnuind  să-i spună Smiley (zâmbăreaţa), care apoi s-a transformat în Miley. Numele de Ray şi l-a însuşit din dragoste pentru tatăl său, Billy Ray.