Hollywood: 7 vedete care şi-au făcut tatuaje din dragoste şi apoi s-au despărţit

Dovadă supremă de iubire sau doar prosteală de îndrăgostiţi? Multe cupluri aleg să-şi arate dragostea printr-un tatuaj cu numele persoanei iubite. Însă dragostea, de cele mai multe ori, durează mai puţin decât un tatuaj. Iată câteva dintre celebrităţile care s-au tatuat din dragoste şi au regretat.

Angelina Jolie

Angelina Jolie şi Billy Bob Thornton au trăit o poveste de dragoste între anii 2000 şi 2003. Pasiunea dintre cei doi nu a fost una fără urme, cei doi amorezi tatuându-şi numele persoanei iubite pe braţ. La scurt timp după despărţire, Angie a acoperit desenul cu "Billy Bob" cu un alt tatuaj cu coordonatele geografice ale locurilor de naştere ale copiilor săi.

Eva Longoria

Iubirea pe care Eva i-a purtat-o lui Tony Parker a fost exprimată prin tatuaje. Actriţa şi-a tatuat pe gât numărul 9, numărul de pe tricoul soţului său, un baschetbalist celebru în America. Însă nu a fost singurul tatuaj. Cei doi şi-au desenat pe încheietura mâinii data la care s-au căsătorit. După despărţirea care a avut loc în 2010, Eva a apelat la specialişti pentru a şterge orice tatuaj.

Heidi Klum

Nu sunt puţini cei care au fost surprinşi de sfârşitul poveştii de iubire dintre Heidi Klum şi Seal. Însă nici în acest caz, dragostea nu a fost lipsită de urme. Heidi are tatuat pe braţul drept numele soţului ei şi câte o steluţă pentru fiecare copil.

Heather Locklear

Din dragoste pentru rockerul Richie Sambora, actriţa şi-a tatuat numele acestuia pe şoldul stâng. După despărţire, Heather a "transformat" numele fostului soţ într-un trandafir roşu.

Amy Winehouse

Nu sunt puţine tatuajele care au acoperit trupul iubitei cântăreţe. Însă, unul era special pentru vedetă. Şi asta pentru că reprezenta numele persoanei iubite. Fostul soţ al vedetei, Blake, şi-a tatuat "Amy" în spatele urechii, iar Amy a optat pentru un desen cu numele acestuia pe piept. Cei doi s-au căsătorit în 2007 şi au divorţat în 2009.

Denise Richards

La scurt timp după încheierea a patru ani de mariaj alături de Charlie Sheen, Denise şi-a modificat tatuajul cu "Charlie" şi l-a transformat într-o... zână. De asemenea, Charlie a ales să şteargă tatuajul cu "Denise".

Russell Brand

În perioada în care erau împreună, Russell şi Katy Perry au decis să îşi tatueze acelaşi mesaj, în limba sanscrită. După divorţ, actorul a apelat la laser pentru a scăpa de tatuajul care îl lega de fosta sa soţie.