Hollywood: 7 vedete care se iubesc cu oameni obişnuiţi. Află cum s-au cunoscut!

Crezi că vedetele sunt făcute pentru a se combina între ele şi că nu au ochi pentru oamenii obişnuiţi? Ei bine, te înşeli. O demonstrează celebrităţile care şi-au ales drept parteneri de viaţă oameni simpli, care trăiesc departe de lumina reflectoarelor. În plus, se pare că această alegere le-a făcut relaţia mai puternică.

Matt Damon şi Luciana Barroso

Cei doi s-au cunoscut pe vremea când ea lucra ca barman, iar actorul filma pentru "Stuck on You". A fost dragoste la prima vedere, recunoaşte Matt. S-au căsătorit în 2005, la doi ani după ce s-au cunoscut, şi împreună au două fetiţe, Gia şi Isabella. Actorul a declarat despre soţia sa că "este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată". În plus, vedeta susţine că dacă ar divorţa nu-şi poate imagina să se căsătorească cu o altă femeie.

Sursă foto: AFP / Mediafax Foto

Julia Roberts şi Danny Moder

Nu sunt puţini bărbaţii celebri care au iubit-o pe frumuşica actriţă. Juliei însă i s-au aprins călcâiele după un simplu cameraman cu care este căsătorită din 2003. Vedeta l-a întâlnit pe Danny Moder pe platourile de filmare de la "The Mexican" în 2001, în timp ce el era căsătorit, iar ea avea o relaţie cu actorul Benjamin Bratt. În prezent, cuplul se poate lăuda cu 3 copii frumoşi.

Sursă foto: hepta

Vince Vaughn şi Kyla Weber

Fostul iubit al lui Jennifer Aniston şi-a descoperit perechea în persoana lui Kyla Weber, un simplu agent imobiliar. Cei doi s-au cunoscut în 2008 prin intermediul unor prieteni comuni şi s-au căsătorit în 2010. Au împreună un copil.

Sursă foto: AFP / Mediafax Foto

Ethan Hawke şi Ryan Shawhughes

Povestea este una parcă desprinsă din telenovele: ea, dădacă, el, tatăl copiilor. Ryan Shawhughes avea grijă de copiii pe care actorul îi avea cu Uma Thurman. Cei doi s-au îndrăgostit şi în 2008 şi-au jurat iubire în faţa altarului.

Sursă foto: AFP / Mediafax Foto

Marcia Cross şi Tom Mahoney

Actriţa din "Neveste disperate" l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soţ, Tom Mahoney, într-o florărie din Los Angeles, în 2004, iar în 2006 erau deja căsătoriţi. El era agent de bursă, iar ea a fost cea care a făcut primul pas.

Sursă foto: AFP / Mediafax Foto

Patrick Dempsey şi Jillian Fink

Vedeta din din serialul "Anatomia lui Grey" s-a îndrăgostit de Jillian Fink într-un salon de coafură unde lucra ea. Deşi în acel moment ambii aveau o relaţie, la trei luni după marea întânire au început o frumoasă poveste de dragoste. În prezent cei doi sunt căsătoriţi.

Sursă foto: AFP / Mediafax Foto

Tobey Maguire şi Jennifer Meyer

Actorul s-a căsătorit cu Jennifer Meyer, creatoare de bijuterii, după patru ani de relaţie. Cuplul are doi copii împreună.

Sursă foto: AFP / Mediafax Foto