Hollywood: 7 vedete care se cred prinţese. Cine poartă coroniţe?

Este uşor să te consideri o prinţesă atunci când eşti frumoasă, bogată şi faimoasă. Multe dintre divele de la Hollywood obişnuiesc să se răsfeţe cu rochii de mii de dolari şi bijuterii extravagante, printre care se numără şi diademe preţioase cu diamante. Iată 7 dintre vedetele care îşi împodobesc capul cu coroniţe!

Sursă foto: hepta

Rihanna

Diadema potrivită poate transforma orice femeie în prinţesă. Este şi cazul Rihannei care, în ciuda tatuajelor şi a atitudinii de fată rea, coroana i se potriveşte perfect.

Jennifer Garner

Nici simpaticei Jennifer Garner nu-i stă rău purtând diademă, chiar dacă nu se potriveşte cu restul ţinutei şi, în niciun caz, la plimbările de zi.

Charlize Theron

Actriţa în vârstă de 38 de ani a fost înzestrată de Mama Natură cu trăsături demne de o prinţesă, iar diademele îi sporesc frumuseţea.

Paris Hilton

Nu este un secret pentru nimeni că frumuşica Paris se crede prinţesă. Apariţiile dese în care diva poartă diademe scumpe o demonstrează.

Keira Knightley

Frumoasa Keira Knightley a fost o apariţie de vis la premiera filmului "Atonement" din 2007. Actriţa a optat pentru o rochie lungă, diafană pe care a accesorizat-o cu o diademă strălucitoare.

Eva Herzigova

Deşi are 40 de ani, Eva Herzigova nu renunţă la bijuteriile cu pietre mari, fie că le poartă pe mâni, la urechi sau pe cap.

Anne Hathaway

Trăsăturile fragile, tenul alb şi buzele pline fac din Anne Hathaway actriţa ideală pentru roluri de poveste, iar diademele o prind de minune.