Hollywood: 7 vedete care s-au "reparat" cu bisturiul. Vezi cum arătau înainte!

Pentru persoanele care se tem de bătrâneţe sau a celor care se află în căutarea perfecţiunii, chirurgii plasticieni le vin în ajutor cu diverse metode de corectat. În cazul vedetelor unde banii nu reprezintă o problemă, numărul operaţiilor de înfrumuseţare la care apelează este mare. Implanturi cu silicon, injectarea cu acid hialuronic sau botox, liposucţia sunt doar câteva dintre intervenţiile care "corectează" imaginea celebrităţilor.

Courtney Love

Fosta iubită a lui Kurt Cobain a recunoscut că a apelat la operaţiile estetice atât pentru a-şi înfrumuseţa trupul, cât şi pentru a şterge semnele trecerii timpului de pe chip. Ultima intervenţie la care s-a supus este corectarea nasului, după cum însăşi cântăreaţa recunoaşte.

Jennifer Grey

Ne-a cucerit pe toţi în "Dirty Dancing" şi am invidiat-o pentru frumoasa poveste de dragoste pe care creat-o pe marile ecrane cu Patrick Swayze. Acum, la 25 de ani de la rolul din "Dirty Dancing", actriţa de 52 de ani reuşeşte să se menţină sexy.

Pamela Anderson

A fost întotdeauna o apariţie sexy. Acest lucru nu s-a schimbat nici acum când actriţa are nu mai puţin de 45 de ani. Operaţia care a ajutat-o să devină faimoasă şi să fie dorită de milioane de bărbaţi este implantul cu silicon la care a apelat la începutul carierei.

Melanie Griffith

La 55 de ani, Melanie face cu greu faţă schimbărilor provocate de trecerea timpului. Din păcate, nici numeroasele intervenţii la care s-a supus nu par să o ajute.

Fergie

Transformările prin care a trecut vedeta de 37 de ani în ultimii ani nu au fost provocate doar de trecerea timpului, ci şi de anumite operaţii estetice, recunoscute de vedetă. Numărul intervenţiilor la care a apelat vedeta nu sunt puţine şi se zvoneşte că Fergie şi-a corectat zona ochilor, nasul, pomeţii şi face regulat injecţii cu toxină botulinică.

Tori Spelling

Deşi actriţa de 39 de ani recunoaşte o operaţie estetică, cea de corectare a nasului, dacă ne uităm cu atenţie la imaginile mai vechi vom observa că vedeta şi-a mărit considerabil şi sânii.

Tara Reid

Actriţa de 36 de ani nu s-a putut nici ea ţine departe de chirurgii plasticieni. Astfel că a apelat la o mărire de sâni care a avut rezultate dezastruoase.