Hollywood: 7 vedete care s-au pozat pe patul de spital. Iată cum suferă!

Chiar şi atunci când sunt în suferinţă pe patul de spital sau la stomatolog, vedetele nu-şi uită fanii. Astfel că multe dintre celebrităţi împărtăşesc pe reţelele de socializare poze intime cu ele în spital, însoţite de diverse mesaje menite să-şi linişteasca fanii.

Justin Bieber

În timpul unui concert pe care l-a susţinut în Londra în luna martie, Justin Bieber a suferit o criză în care a simţit că nu poate respira. Cântăreţul a fost transportat imediat la spital. Starul în vârstă de 19 ani şi-a revenit repede şi s-a pozat într-o postură sexy pentru fani.

Kelly Osbourne

Pe 7 martie anul acesta, în timp ce filma pentru emisiunea E!'s Fashion Police, Kelly s-a simţit brusc rău şi a fost dusă cu ambulanţa la spital. La scurt timp, vedeta a postat pe pagina proprie de Twitter o imagine cu braţul şi cu branula de perfuzie.

Nick Cannon

În ianuarie anul trecut, Nick Cannon a fost internat pentru insuficiență renală. Celebra sa soţie, Mariah Carey, l-a vizitat în spital, ocazie bună pentru o fotografie pe care vedeta a postat-o imediat pe pagina de Twitter.

Pink

Şi Pink s-a pozat pentru fani în spital anul trecut, postând pe Twitter cu mesajul: "Poate datorită mamei mele care a fost asistentă toată viaţa, dar viaţa în spital nu mi se pare deloc tristă. Problemele de stomac sunt naşpa, dar nu şi morfina."

Rihanna

Nici lui Rihanna nu-i sunt străine spitalele. În mai anul trecut, vedeta a postat pe Twitter o fotografie în care-şi arăta braţul şi branula de la perfuzie, fără a explica motivul pentru care se afla pe patul de spital.

Jack Osbourne

În martie anul trecut, Jack a suferit o intervenţie pentru îndepărtarea apendicelui, ocazia cu care s-a şi fotografiat pe patul de spital, alături de amica sa Lisa Stelly.

Bar Refaeli

Se pare că nu tuturor le este frică de stomatolog. Frumoasa Bar Rafaeli pare foarte relaxată pe scaunul dentistului. Vedeta s-a fotografiat în timpul unui tratament şi a postat poza pe Twitter cu comentariul: "La dentist... Ouch!"