Hollywood: 7 vedete care s-au îngrăşat peste măsură pentru un film

Câte sacrificii merită să faci pentru un Oscar? Nenumărate, ar răspunde marile vedete de la Hollywood. Slăbit rapid, îngrăşat, vopsitul părului, tunsori extreme, tatuaje şi lista ar putea continua la nesfârşit. Dar asta le este şi meseria. Sunt plătiţi cu sume exorbitante să intre în pielea personajului. Iată ce actori au renunţat la o siluetă de invidiat pentru un rol.

Matt Damon – "The Informant"


Actorul american s-a îngrăşat 14 kilograme pentru rolul din filmul “The Informant”. Despre procesul de îngrăşare, Matt Damon a declarat că nu a fost deloc dificil şi că mai greu este să dai jos kilogramele în plus. "A fost foarte distractiv şi asta pentru că nu trebuia să merg la sală după filmări, cum fac de obicei ca să mă menţin în formă. În plus am mâncat orice, fără nicio restricţie", a povestit actorul.

Charlize Theron - "Monstrul"


14 kilograme. Atât a luat în greutate superba actriţă pentru rolul din "Monstrul". Pe lăngă kilograme, Charlize a fost nevoită să poarte lentile de contact negre plus tone de machiaj... pentru a se urâţi. Însă nu a fost în van. Toate aceste schimbări şi interpretarea excelentă în rolul lui Alieen Wuornos i-au adus vedetei un premiu Oscar. Câte diete şi muncă fizică a depus oare actriţa pentru a-şi recăpăta silueta?

Renee Zellweger - "Jurnalul lui Bridget Jones"


Nici Renee nu a fost scutită de cerinţe dificile din partea regizorilor. Pentru rolul din "Jurnalul lui Bridget Jones", vedeta a fost nevoită să se îngraşe 12 kilograme într-un timp foarte scurt. Cum a reuşit? Cu o dietă bazată pe pizza şi gogoşi. Sună delicios, nu? Din păcate aceste eforturi nu i-au fost răsplătite cu un Oscar, ci doar cu o nominalizare.

Russell Crowe - "Body of lies"


Actorul australian a renunţat la pătrăţelele de pe abdomen care i-au adus admiraţia a mii de femei şi s-a îngrăşat aproximativ 28 de kilograme pentru rolul din "Body of lies". Russell a declarat că nu a fost deloc greu să ia în greutate, ci din contră, dieta sa de îngrăşare bazându-se pe prăjituri şi cheesburgeri.

Jared Leto - "Chapter 27"


Pentru acest rol, Jared Leto a reuşit performanţa de a se îngrăşa cu 30 de kilograme. Se zvoneşte că actorul are şi o reţetă miraculoasă pe care o foloseşte în astfel de cazuri: ulei de măsline amestecat cu îngheţată, în dieta zilnică. Aceasta l-a ajutat să se pregătească pentru rol în doar 2 luni. Pentru a slăbi, actorul urmează o dietă cu lichide.

Benecio Del Toro – "Fear and Loathing in Las Vegas"


Rolul pe care l-a interpretat în 1998 în "Fear and Loathing in Las Vegas" i-a adus multe laude actorului. Pentru acest rol, actorul a fost nevoit să se îngraşe 20 de kilograme pe care le-a "atras" cu gogoşi, ca apoi să le topească prin fumat.

Val Kilmer - "Alexander"


Val Kilmer s-a îngrăşat peste 20 de kilograme pentru rolul tatălui lui Alexandru cel Mare, regele Filip.