Hollywood: 7 vedete care nu ştiu să danseze. Iată-le în acţiune!

Te-ai gândi că o vedetă ştie să facă de toate pe scenă, că doar d-aia e faimoasă, nu? Ei bine, talentul cu care au fost înzestrate nu acoperă toate domeniile. Iată 7 dintre celebrităţile care s-au făcut de râs pe ringul de dans.

Naomi Campbell

La sfârşitul petrecerii, când băuturile consumate încep să-şi facă efectul, multe episoade ciudate au loc. Iată unul de la o petrecere din 2007 când Naomi şi Kate Moss au oferit un spectacol pe cinste de dans spate în spate.

America Ferrera

La aniversarea vârstei de 25 de ani, nu mică a fost mirarea invitaţilor când au văzut-o pe sărbătorită dansând. Mişcările actriţei au fost demne de Ugly Betty.

Jack Nicholson

Are 75 de ani şi spune că se simte de 30. Dansul însă îl trădează.

P Diddy

Rapperul este cunoscut pentru dansurile dirty din videoclipurile sale. Însă şi la petreceri, vedeta adoptă acelaşi stil de dans.

Paris Hilton

Este o divă şi ţine să arate asta chiar si pe ringul de dans. Prietenii însă o critică pentru stilul ales.

Juliette Lewis

Juliette Lewis este sălbatică chiar şi pe ringul de dans. Vedeta "a împresionat" prin mişcările sale la o mare petrecere în Las Vegas.

Joshua Jackson

Actorul are mişcări bune când vine vorba de dans, însă ritmul este greşit. Cel puţin asta susţin cei care l-au urmărit live pe scena de dans.