Hollywood: 7 vedete care au vrut să se sinucidă, dar au ratat

Au bani, faimă şi, privit din exterior, par a nu duce lipsă de nimic. Cu toate acestea, cazurile de depresie sunt frecvent întâlnite la Hollywood. Iar de la depresie, la gânduri sinucigaşe este doar un pas. De fapt se estimează că 9 din 10 cazuri de sinucidere sunt legate de o anumită formă de tulburare mentală, în general de depresie. Iată câteva vedete care au vrut să-şi pună capăt zilelor.

Drew Barrymore

Actriţa a povestit nu demult că a încercat să se sinucidă cu o supradoză de narcotice la vârsta de doar 14 ani, după ce a fost externată dintr-un centru de dezintoxicare. Actriţa a început să fumeze încă de la vârsta de 9 ani, la 11 ani obişnuia să consume alcool, la 12 ani fuma marijuana, iar la 13 ani devenise dependentă de cocaină. Cu ajutorul familiei şi prietenilor, actriţa şi-a revenit.

Britney Spears


În 2007, după divorţul de Kevin Federline, vedeta a căzut victimă unei depresii puternice. În această perioadă, fanii au asistat la episoade de "nebunie", în unul dintre acestea vedeta s-a tuns la chelie în faţa paparazzilor. Puţini ştiu că tot în această perioadă Britney a încercat de mai multe ori să se sinucidă. Mai întâi a vrut să se se arunce în faţa unei maşini, apoi cu o supradoză de Xanax.

Eminem


Rapperul a recunoscut că a fost pe punctul de a-şi lua viaţa din cauza drogurilor. "Nu-mi mai păsa de mine! La acea vreme vroiam să renunţ. Intrasem în depresie şi vroiam să mă retrag din lumina reflectoarelor. Eram pe puctul de a-mi abandona cariera. Din fericire, am trecut peste acei ani de chin şi am revenit cu noi speranţe", a declarat cântăreţul.

Halle Berry


Depresiile care apar ca urmare a despărţirii de partener fac parte din cele mai frecvente şi deseori se soldează cu sinucideri. Este şi cazul frumoasei Halle Berry care a declarat că a încercat să se sinucidă după ce a divorţat de jucătorul de baseball David Justice. Dragostea pentru mama sa a determinat-o să se oprească la timp, imaginându-şi reacţia părintelui când o va găsi moartă. Halle a avut o stimă de sine scăzută şi a încercat să se sinucidă sufocându-se cu monoxid de carbon în garajul ei. Actriţa a reuşit însă să treacă peste acest episod din viaţa ei şi acum susţine că se simte bine. 

Hulk Hogan

Hulk Hogan a declarat că a fost la un pas de sinucidere în 2007, când soţia sa Linda a depus actele pentru divorţ. Legenda wrestling face aceste dezvăluiri într-o carte dedicată chiar fostei sale soţii. "Pentru Linda. Mă rog să îţi găseşti pacea şi fericirea în viaţă. Te iubesc", acestea sunt cuvintele cu care îşi începe Hulk cartea "My Life Outside the Ring", o autobiografie scrisă cu ajutorul lui Mark Dagostino, editor al revistei People.

Hogan descrie o perioadă foarte tumultuoasă din viaţa sa, care începe de la accidentul fiului său Nick, ce a avut loc în august 2007. Patru luni mai târziu, la scurt timp după ce Linda a cerut divorţul în instanţă, Hogan declara că lua Xanax în timp ce bea rom şi ţinea tot timpul un pistol în mână, pregătit să-şi ia viaţa.

Madonna


Diva a încercat să-şi ia viaţa după divorţul de Guy Ritchie. Artista a declarat în nenumărate rânduri că singurul lucru care a ţinut-o în viaţă a fost programul foarte încărcat pe care îl are. "A fost un an foarte greu. Îmi venea să mă arunc de pe clădire. Cred că numai munca m-a salvat. Sunt recunoscatoare că am de muncă", a declarat artista.

Elton John

 

Elton John a vrut să se sinucidă înainte de nunta care urma să aibă loc cu o femeie, potrivit unei biografii a artistului. Cântăreţul a fost oprit la timp de un colaborator al sau, Bernie Taupin. Acesta l-a surprins cu capul în cuptorul de la aragaz, dupa ce dăduse drumul la gaze.