Hollywood: 7 vedete care au trăit ca aurolacii

Nu s-au născut celebre şi bogate. Ci şi ele au traversat perioade grele, în care viaţa le-a pus la încercare. Multe dintre ele au fost chiar nevoite să trăiască pe străzi, ca aurolacii. Jim Carrey, Halle Berry şi Hillary Swank sunt doar trei dintre vedetele care au trecut prin grele încercări.

Halle Berry


În drumul spre succes, frumoasa actriţă a avut multe greutăţi de îndurat. La doar 21 de ani, când a venit în New York pentru a-şi urma visul de a deveni actriţă, Halle a fost nevoită să locuiască pentru o perioadă la un adăpost pentru oamenii străzii.

Jim Carrey


Viaţa actorului de comedie nu a fost întotdeauna veselă şi lipsită de griji. În copilărie, Jim a locuit într-o rulotă cu părinţii săi, iar apoi s-a mutat intr-un cort în curtea unei rude. Însă această perioadă grea nu a durat mult. Carrey s-a mutat în L.A unde, la scurt timp, a fost remarcat de comediantul Rodney Dangerfield, iar succesul nu s-a lăsat mult aşteptat.

Hillary Swank


La 15 ani, Hillary a decis să devină actriţă, iar mama ei a sprijinit-o. Astfel, cu doar 75 de dolari în buzunar, cele două au plecat spre Los Angeles. O perioadă, mama şi fiica au dormit în maşină, până când un prieten le-a oferit cazare.

Shania Twain


Nici frumoasa cântăreaţă nu a trăit în puf toată viaţa. Greutăţile şi neajunsurile au adus-o pe Shania şi pe familia sa într-un adăpost pentru oamenii străzii, în Toronto, Canada.

Lil' Kim


Cântăreaţa nu a avut o viaţă uşoară. Lil a povestit pentru USA Today Weekend că, atunci când părinţii ei s-au despărţit, ea şi mama ei au dormit în maşină, pe bancheta din spate.

John Woo


Faimosul regizor a trăit vremuri grele, până să devină cunoscut pentru filme precum "Mission Impossible" şi "Broken Arrow". John a fost nevoit să locuiască cu familia sa într-un adăpost şi asta pentru că familia şi-a pierdut casa într-un incendiu în Hong Kong.

Daniel Craig


Şi viaţa actorului din seria "James Bond" a avut suişuri şi coborâşuri. Înainte de a deveni cunoscut, Daniel Craig a avut şi perioade mai proaste când a dormit în parcuri, pe bănci.