Hollywood: 7 vedete care au petrecut Sărbătorile de iarnă în costume de baie

Kris Jenner, în vârstă de 58 de ani şi mamă a şase copii, şi-a arătat fanilor silueta perfectă pozând pe marginea piscinei.

Când te gândeşti la Crăciun, îţi vin în mine colindători, zăpadă şi mese îmbelşugate, nu? Ei bine, nu toată lumea petrece astfel Sărbătorile. Divele de la Hollywood au trecut în 2014 îmbrăcate în costume de baie, lenevind la soare în locaţii de vis. Iată câteva dintre vedetele care au ales să-şi petreacă Sărbătorile pe plajă.

Sursă foto: Hepta/Instagram

Kris Jenner

Mamă a şase copii şi bunică pentru 3 nepoţi, Kris Jenner se poate lăuda cu o siluetă impecabilă. Vedeta în vârstă de 58 de ani a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare purtând doar un costum de baie negru. Apariţia vedetei a fost foarte apreciată de fani.

Demi Moore

În încercarea de a-şi îmbunătăţi relaţia mamă-fiică, Demi Moore şi Rumer Willis au petrecut Sărbătorile împreună în Mexic. Paparazzi au surprins-o pe actriţa în vârstă de 51 de ani pe plajă, în timp ce se bucura de soare. Silueta vedetei însă a dezamăgit mulţi fani, abdomenul divei prezentând cute inestetice de piele, provocate de liposucţie.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow a întâmpinat noul an alături de familie pe plajă în Hawaii. Actriţa în vârstă de 41 de ani a fost fotografiată de paparazzi în timp ce se bucura de soare alături de soţul său, Chris Martin, şi cei doi copii, Apple şi Moses.

Jennifer Aniston

Actriţa în vârstă de 44 de ani şi-a petrecut vacanţa alături de logodnicul ei, Justin Thereux, şi prietenii ei la fel de celebri, Courtney Cox, Howard Stern, Beth Ostrosky, Jimmy Kimmel şi Molly McNearney, în Mexic.

Rihanna

Diva de 25 de ani a petrecut Crăciunul pe plajă în Barbados alături de prieteni.

Annalynne McCord

În ciuda zvonurile de despărţire, Annalynne McCord şi Dominic Purcell formează încă un cuplu. Cei doi au petrecut Sărbătorile împreună pe o plajă din Australia.

Olivia Palermo

Olivia Palermo şi iubitul ei, Johannes Huebl, au fost surprinşi de paparazzi pe o plajă din St. Barts la sfârşitul anului 2013.