Hollywood: 7 vedete care au îmbătrânit înainte de vreme. Vezi cum arată!

Ne-am obişnuit să admirăm celebrităţile pentru modul impecabil în care se prezintă pe covorul roşu. Deşi nu sunt puţine cele care reuşesc să întârzie trecerea timpului, sunt şi vedete îmbătrânite. Fie că este vorba de moştenirea genetică, stres, operaţii estetice sau urmările unui stil de viaţă dezordonat, sunt vedete care arată cu mult mai bătrâne decât sunt în realitate.

Lindsay Lohan

Ani de-a rândul s-a numărat printre cele mai sexy actriţe de la Hollywood. Lucrurile însă s-au schimbat în anul 2005 când, de la prinţesa Disney, Lindsay s-a transformat într-un dezastru. Consumul excesiv de droguri şi alcool a dus la frecvente vizite la dezintoxicare şi i-a pus cariera în pericol. Toate aceste probleme au lăsat urme adânci pe chipul tinerei. Deşi are doar 26 de ani, vedeta pare cu mult trecută de 30.

Misha Barton

Îţi vine să crezi că actriţa din fotografia de mai sus are doar 26 de ani? Misha Burton se plânge că există o conspiraţie internaţională a ziariştilor care adaugă ani şi celulită când vine vorba de fotografiile ei şi că în realitate arată mult mai bine.

Carla Bruni

Patru ani în fruntea Franţei şi-au pus amprenta serios pe chipul Carlei Bruni. Experţii sunt de părere că felul ciudat în care arată acum vedeta de 44 de ani a fost provocat de Botoxul administrat în exces şi de operaţiile estetice care n-au dat rezultat.

Prinţul William

Fiul cel mare al lui Charles, Prinţ de Wales şi al Dianei, Prinţesă de Wales, a moştenit de la tatăl său o calviţie de toată frumuseţea. Deşi acest mic defect îl îmbătrâneşte, prinţul de 30 de ani nu pare să-şi face probleme din pricina căderii părului. Mai mult, face adesea glume pe seama începutului de calviţie.

Courtney Love

Courtney Love, rock star, actriţă şi mamă şi-a petrecut copilăria în nenumărate şcoli de corecţie şi cămine. Încă din adolescenţă, Courtney se regăsea în muzică rock şi îşi îneca amarul cu pastile şi heroină. Dependenţele au îmbătrânit-o cu mult pe vedeta de 48 de ani.

Charlie Sheen

Nu mai este demult bărbatul care ne-a cucerit în serialul "Doi bărbaţi şi jumătate". Dependenţa de alcool şi droguri l-a transformat pe simpaticul actor. Acum pare un bărbat banal în jur de 55 de ani. Însă actorul are 47 de ani.

Lara Flynn Boyle

Cândva, o actriţă frumoasă cu mii de fani în rândul bărbaţilor. Acum, o altă victimă a operaţiilor estice nereuşite. Este de vorba de Lara Flynn Boyle în vârstă de 43 de ani.