Hollywood: 7 vedete care au fost stripteuze

Lady Gaga s-a dezbrăcat pentru bani. Putem spune că striptisul este a doua cea ma veche şi mai cunoscută meserie din lume. Pentru câteva vedete de la Hollywood pare să fi fost un start chiar foarte bun.

Lady GaGa

Înainte să fie una dintre cele mai în vogă artiste, Gaga a lucrat într-un club de striptis. "Am lucrat într-un astfel de club când aveam 18 ani. Fetele care erau angajate ca mine nu au fost menite să ajungă celebre", a declarat ea pentru ziarul News of the World. Acum, Lady Gaga umblă fără pantaloni mai peste tot, asta pentru că nu mai are nevoie de bacşiş...   

Dita Von Teese

A început să lucreze ca stripteuză la vârsta de 18 ani şi pentru că era plictisită de rutina prestaţiei, a adăugat câteva "condimente" în show-ul ei: nişte mănuşi, ciorapi plasă, o coafură chic etc. Astfel a ajuns să fie în centrul atenţiei şi rapid a devenit un model fetis şi un star al burlescului. Acum, Dita este extrem de cunoscută, a scris o serie de cărţi, are prezentări peste tot în lume şi a încheiat un mariaj cu Marilyn Manson.

Courtney Love

A lucrat ca stripteuză în Japonia, Taiwan şi Alaska înainte să-l cunoască pe liderul trupei Nirvana, Kurt Cobain, căruia i-a devenit şi soţie.

Diablo Cody

Cea care a scris scenariul filmului de mare succes "Juno" a fost dansatoare într-un club de striptis din Minneapolis. Diablo presta sub numele de Hell. Nu îi este ruşine să recunoască...

Tila Tequila

"Când aveam 18 ani şi era încă la liceu, am fost stripteuză, pentru că încercam să economisesc nişte bani pentru a ajunge la Hollywood şi pentru a deveni bisexuala de astăzi", a declarat Tila într-un interviu.

Anna Nicole Smith

Nu este niciun secret că artista a fost angajată unui club de striptis, defilând pe scenă sub numele de Gigi.

Jenna Jameson

Cariera ei a pornit de la striptis şi filme porno şi a ajuns la filme de categoria C.