Hollywood: 7 vedete care au fost jefuite. Află ce li s-a furat!

Gândeşti, probabil, că locuinţele vedetelor sunt cel mai greu de prădat şi asta datorită gradului mare de securitate. Ei bine, află că nu este deloc aşa. O demonstrează numărul mare de jafuri ale căror victime pică celebrităţile.

Kanye West

În urmă cu câteva zile, în timp ce cântăreţul se afla în turneu, vila lui din Los Angeles a fost prădată de hoţi. Cei care au anunţat poliţia au fost vecinii artistului. Încă nu se cunosc daunele făcute. De curând însă, vila cu pricina a fost scoasă la vânzare şi se zvoneşte că artistul plănuieşte să se mute cu iubita sa, Kim Kardashian.

Kate Moss

Nici locuinţa modelului nu e fost evitată de spărgători. În 2010, în timp ce vedeta dormea, casa acesteia a fost vizitată de hoţi, care au furat mai multe obiecte de valoare. Printre acestea se număra şi un portret realizat de artistul contemporan Banksy.

Paris Hilton

În urmă cu patru ani, Paris Hilton a fost jefuită de bijuterii în valoare de aproximativ 2 milioane de dolari. Jaful s-a desfăşurat în vila vedetei din Los Angeles. Potrivit poliţiei, furtul a avut loc când Paris nu era acasă.

Lindsay Lohan

Aflată într-o vacanţă în Hawaii, anul trecut, actriţa a căzut victimă hoţilor. Vedetei i-a fost furată geanta în care se aflau paşaportul şi o sumă mare de bani. Geanta a fost luată din maşina vedetei.

Antonio Banderas

În martie anul acesta, actorul spaniol a căzut victima unor hoţi la scurt timp după ce a ajuns în Ungaria. Vedeta a descoperit că i-a dispărut portofelul în timp ce discuta cu fanii săi şi a contactat imediat poliţia.

Keira Knightley

În urmă cu doi ani, actriţa a fost şocată să afle că apartamentul său a fost spart şi că hoţii nu au furat altceva decât două laptop-uri. Vedeta se afla în Italia, pentru premiera filmului "Last Night".

Eminem

Un colier cu diamante în valoare de 60.000 de dolari i-a fost furat lui Eminem din camera sa de hotel din Los Angeles, care a fost spartă în urmă cu trei ani. Furtul a avut loc în timp ce rapperul se afla la gala de decernare a MTV Movie Awards.