Hollywood: 7 vedete arestate pentru posesie de droguri. Cine trage pe nas?

Nu sunt puţine viciile care au cucerit vedetele de la Hollywood. Însă dependenţa de droguri rămâne cea mai periculoasă, atât pentru sănătate cât şi pentru libertatea individului. Şi, deşi consumul de droguri este ilegal în majoritatea ţărilor, celebrităţile ignoră legea. Iată 7 dintre vedetele arestate pentru posesie de stupefiante.

Snoop Dog

La începutul anului, starul american a fost prins cu droguri în autobuzul său de turneu. Snoop Dogg a fost reţinut la graniţă pentru posesie de substanţe interzise. Cântăreţul a fost arestat la Sierra Blanca, Texas şi a recunoscut că narcoticele îi aparţineau, dar a prezentat acte medicale pentru acestea. Legea texană însă nu este atât de permisivă precum cea din California şi interzice consumul de cannabis chiar şi în scop curativ.

Lindsay Lohan

Deşi are doar 25 de ani, vedeta a întâmpinat numeroase probleme cu legea. Până în prezent a fost arestată de cinci ori din motive precum consum de droguri, condus sub influenţa alcoolului şi furt.

Paris Hilton

În urmă cu doi ani, Paris a fost şi ea arestată de poliţiştii din Las Vegas pentru posesie de droguri. Vedeta a fost surprinsă în maşina unui prieten când fuma... iarbă. La percheziţie, poliţiştii au descoperit şi cocaină asupra vedetei.

Simone Farrow

Fostul topmodel a fost arestat pe motiv că ar fi condus o retea internaţională de traficanţi de droguri. Simone este acuzată că a vândut droguri dintr-un apartament de lux din Hollywood.

Robin Thicke

Cântăreţul devenit cunoscut pentru melodia de dragoste "Lost without you" a fost arestat în februarie pentru posesie de droguri. Poliţiştii l-au prins în timp ce fuma un joint în Manhattan, în apropiere de parcul Madison Square.

Matthew McConaughey

În 1999, actorul a fost arestat pentru posesie de marijuana. Starul a fost surprins în casa sa din Austin, Texas, drogat, gol şi cântând la tobe. Ulterior s-a renunţat la acuzaţii, dar vedeta a fost nevoită să plătească o amendă de 50 de dolari pentru tulburarea liniştii publice.

Macaulay Culkin

În 2004, actorul a fost arestat pentru posesie de marijuana, xanax, clonazepam şi alte două substanţe interzise în Statele Unite. A fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare şi internarea într-un centru de dezintoxicare.