Hollywood: 7 staruri pop care au făcut sex cu dansatorii lor. Află-le poveştile!

Să te cuplezi cu un dansator tânăr dintr-o trupă de dans a devenit o modă pentru cântăreţe. Jennifer Lopez, Britney Spears, Christina Aguilera sunt doar câteva dintre vedetele care s-au iubit cu dansatori. Iată-le poveştile!

Jennifer Lopez şi Casper Smart

După despărţirea de Marc Anthony, Jennifer Lopez şi-a găsit consolarea în braţele unui dansator de 25 de ani, Casper Smart. Cei doi au devenit un cuplu la scurt timp după angajarea lui în trupa de dansatori. Smart are o reputaţie de mare seducător, astfel că idila celor doi nu a fost o surpriză pentru cei care îi cunoşteau. Însă J. Lo nu este la prima sa relaţie cu un dansator. Soţul cu numărul doi al vedetei a fost tot un dansator, Cris Judd, care a apărut în clipul "Love Don’t Cost a Thing". S-au căsătorit în 2001, însă s-au despărţit după numai şase luni.

Britney Spears şi Kevin Federline

Unul dintre cele mai mediatizate cupluri a fost cel format din Britney Spears şi dansatorul Kevin Federline. După un mariaj care a durat doi ani şi a adus pe lume doi copii, cei doi au trecut printr-o perioadă plină de probleme. Britney Spears a avut nenumărate momente de rătăcire, în timp ce Federline s-a luptat pentru custodia copiilor.

Christina Aguilera şi Jorge Santos

Nici trecutul amoros al cântăreţei nu este unul liniştit. Christina a fost şi ea îndrăgostită de unul dintre dansatorii ei, Jorge Santos, cu care a avut o relaţie de doi ani. Vedeta îl consideră pe acesta drept "prima dragoste", în ciuda zvonurilor despre relaţiile homosexuale ale acestuia.

Ashley Tisdale şi Jared Murillo

Ashley s-a îndrăgostit de unul dintre dansatorii care au filmat pentru videoclipul "Be Good To Me". Idila dintre cei doi a durat doar doi ani.

LeAnn Rimes şi Dean Sheremet

Prima căsnicie a cântăreţei a început pe când aceasta avea doar 19 ani. LeAnn s-a căsătorit cu dansatorul Dean Sheremet şi, după o relaţie care a durat 8 ani, cei doi au divorţat în 2010. LeAnn Rimes s-a recăsătorit cu actorul Eddie Cibrian.

Madonna şi Brahim Zaibat

Madonna este cunoscută drept o devoratoare de bărbaţi tineri. După relaţia cu Jesus Luz, vedeta a început o relaţie cu dansatorul francez, Brahim Zaibat, în vârstă de 24 de ani.

Miley Cyrus şi Marshall

În 2008, paparazzii au surprins-o pe Miley în braţele unui dansator pe nume Marshall. Idila acestora nu a durat, motivul fiind şi vârsta fragedă a vedetei de atunci, 15 ani, iar Marshall 22.