Hollywood: 7 staruri despre care se zvoneşte că sunt gay

Fie au fost surprinşi în ipostaze intime cu bărbaţi, fie pur şi simplu comportamentul lor de zi cu zi a făcut presa să-i suspecteze de orientări sexuale diferite. Will Smith, John Travolta şi Daniel Craig sunt doar trei dintre bărbaţii fatali ai Hollywood-ului despre care se zvoneşte că sunt homosexuali.

Will Smith


Deşi actorul este căsătorit cu Jada Pinkett Smith de aproape 14 ani şi au împreună doi copii, presa vehiculează tot mai des în ultima vreme ipoteza că mariajul celor doi ar putea fi unul de convenienţă. Motivul? Actorul a fost văzut tot mai des în compania artistului R&B Trey Songz, celebru pentru relaţiile homosexuale. Însă acest zvon nu este singura problemă care-l presează pe starul american. Căsnicia lui Will Smith este aproape de final şi asta pentru că actorul şi-a prins soţia în pat cu fostul soţ al lui Jennifer Lopez, Marc Anthony.

John Travolta


Are o relaţie cu Kelly Preston, cu care este căsătorit si are doi copii. În ciuda acestui fapt, Travolta a fost surprins şi chiar fotografiat în timp ce săruta un bărbat. Jurnaliştii de la National Enquirer susţineau că John ar fi homosexual, iar căsnicia este doar de faţadă. Nu a fost însă singurul zvon. În urmă cu cinci ani, John a fost acuzat de hărţuire sexuală de către un artist din Beverly Hills. Tot acesta susţinea că John ar mai fi avut şi alte aventuri homosexuale, chiar şi cu un star porno gay. Răspunsul lui Travolta la acuzaţii a fost că totul este o născocire şi că cei din jur sunt invidioşi pe mariajul şi cariera sa.

Tom Hardy


În cazul lui Tom Hardy, zvonurile au început când însuşi actorul a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu bărbaţi. Declaraţiile acestea au fost făcute în cadrul unui interviu acordat în 2008 revistei "Attitude". Cu toate acestea, vedeta neagă că ar fi homosexual.

James Franco


Orientarea sexuală a actorului a fost subiect de bârfă, nu doar o dată. Motivul? Numeroasele roluri de homosexual interpretate de Franco. "Multă lume crede că sunt gay din cauza rolurilor pe care le-am jucat. Nu mă droghez, nu fumez iarbă, nu sunt gay, sunt doar convingător în filmele în care joc", a declarat actorul pentru revista "Advocate".

Zach Braff


Pe site-ul actorului a apărut recent o declaraţie în care Zach recunoştea că este gay. În scurt timp de la aceasta afirmaţie, vedete a postat pe site-ul de socializare Facebook: "Site-ul meu vechi a fost hackuit. Cineva a spus că aş fi gay. În continuare sunt heterosexual şi îndrăgostit de iubita mea. Dar în continuare iubesc musicalurile, brunch-ul şi Doogie Howser."

Daniel Craig


Nici faimosul James Bond nu este ocolit de bârfe. Potrivit National Enquirer, actorul a fost zărit în timp ce se săruta cu un bărbat într-un bar din Veneţia. Bărbatul care i-a surprins pe cei doi într-o parcare spune ca Daniel Craig a avut parte de un sărut franţuzesc cu prietenul lui. Vedeta nu a comentat în niciun fel acuzaţiile.

Daniel Radcliffe


Orientarea sexuală a actorului din Harry Potter a constituit un aprig subiect de bârfă. Daniel însă susţine că este heterosexual. "Dacă oamenii vor să creadă asta despre mine, pot să o facă. Dar nu sunt gay, sunt heterosexual. Cel mai mult mi-a plăcut replica unui tip scrisă pe internet, care era convins că sunt gay pentru am faţă de gay. Ciudat", declara tânărul pentru MTV.