Hollywood: 7 poveşti de dragoste care au luat naştere pe platourile de filmare

Nu sunt puţine cuplurile care iau naştere la locul de muncă. Idilele care se înfiripează în "pauza de masă" nu le ocolesc nici pe celebrităţile de la Hollywood. Kristin Stewart, Angelina Jolie, Natalie Portman sunt doar câteva dintre vedetele care au trăit sau trăiesc poveşti de dragoste cu colegii de platou.

Kristin Stewart şi Rupert Sanders

Toată lumea a fost şocată când s-a aflat despre relaţia amoroasă dintre Kristin Stewart şi regizorul Rupert Sanders. Se zvoneşte că idila a durat câteva luni şi a fost mai mult decât un moment de slăbiciune, aşa cum afirmau cei doi. Istoria pare a se repeta, având în vedere că scurta poveste de dragoste a început la filmările pentru "Snow White and the Huntsman", la fel ca şi relaţia cu Ropert Pattinson. Relaţia dintre cei doi protagonişti din franciza "Amurg/ Twilight" a luat sfârşit la scurt timp după aflarea aflarea veştii despre infidelitatea actriţei.

Foto: FameFlynet.uk.com

Natalie Portman şi Benjamin Millepied

Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale lui "Black Swan" în 2010 şi au anunţat chiar în luna decembrie a acelui an că s-au logodit şi că aşteaptă un copil. Weekendul trecut, îndrăgostiţii şi-au unit destinele la o reşedinţă privată din Big Sur, California. Căsătoria a venit la 13 luni de la naşterea fiului lor, Aleph, născut în iunie 2011.

Foto: MediafaxFoto

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth

Formează un cuplu încă din 2009, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "The Last Song". Recent, îndrăgostiţii au anunţat că s-au logodit şi că va avea loc o nuntă în curând. 

Foto: MediafaxFoto 

Angelina Jolie şi Brad Pitt

Scenele fierbinţi din "Mr&Mrs Smith" au creat atmosfera perfectă pentru dragoste şi astfel s-a născut mai mediatizat cuplu de la Hollywood. Brad a renunţat la mariajul pe care îl avea în acel moment cu Jennifer Aniston şi, împreună cu frumoasa Angelina, a format o familie numeroasă, cuplul având împreună nici mai mult nici mai puţin de şase copii, dintre care trei adoptaţi.

Foto: MediafaxFoto 

Sarah Michelle Gellar şi Freddie Prinze Jr.

Povestea de dragoste dintre Sarah Michelle Gellar şi Freddie Prinze Jr. a început în timpul filmărilor la horror-ul "I Know What You Did Last Summer", din 1997. De atunci ei formează unul dintre cele mai stabile cupluri de la Hollywood. S-au căsătorit în 2002, iar în 2009 s-a născut primul lor copil, Charlotte Grace Prinze.

Foto: MediafaxFoto 

Penelope Cruz şi Javier Bardem

S-au cunoscut înainte de a juca în "Vicky Cristina Barcelona" şi au devenit prieteni. Însă dragostea a luat naştere în timpul filmărilor, Penelope şi Javier formând un cuplu în prezent. Pe lângă o relaţie frumoasă, filmul le-a adus şi un premiu Oscar.

Foto: MediafaxFoto 

Kelly Preston şi John Travolta

Comedia "The Experts" i-a adus împreună pe cei care urmau să devină unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood - Kelly Preston şi John Travolta. Cei doi s-au căsătorit în anul 1991 şi sunt împreună şi în prezent.

Foto: MediafaxFoto