Hollywood: 7 modele supersexy care au devenit actori de succes

O mare parte din succesul celebrităţilor se datorează calităţilor fizice cu care au fost înzestrate. Însă nu regizorii de film au fost primii care au apreciat şi profitat de aspectul şi talentul lor, ci companiile de modă care i-au angajat ca modele. Iată 7 dintre bărbaţii care au defilat pe podium înainte de a deveni actori de succes.

Ashton Kutcher

Înainte să devină iubitul şi soţul lui Demi Moore, Ashton a putut fi admirat în toată splendoarea la defilările de modă. Frumuşelul actor a lucrat pentru agenţia de modeling Next în New York, a apărut în reclame pentru Calvin Klein şi a defilat la prezentări în Paris şi Milano.

Chad Michael Murray

Corpul atletic şi ochii albaştri i-au asigurat un loc în lumea modei. Înainte de a deveni cunoscut ca actor în filme precum "Gilmore Girls", "Dawson’s Creek", "Cei mai frumoşi ani", "Vinerea trăsnită", "Casa de ceară" sau "CSI", Chad a defilat ca model pentru Tommy Hilfiger, Gucci şi Sketchers.

Antonio Sabato Jr.

Antonio Sabato Jr. şi-a început cariera ca model pentru Calvin Klein, iar mai târziu apare în videoclipul lui Janet Jackson, "Love will never do (without you)". Moşteneşte însă talentul tatălui său, actorul italian Antonio Sabato Sr. şi în 1992 primeşte primul rol în "General Hospital".

Mark Wahlberg

După o adolescenţă zbuciumată şi după 50 de zile de detenţie, cursul vieţii i s-a schimbat. Corpul frumos lucrat în perioada de detenţie i-a adus un contract cu Calvin Klein, Mark fiind chiar desemnat modelul numărul 1 de lenjerie intimă al casei.

Ian Somerhalder

Frumuşelul din "The Vampire Diaries" a cochetat şi el cu modelingul. A prezentat pentru Calvin Klein, Dolce & Gabanna, Gucci, Versace şi Guess, fiind imaginea Guess pentru două sezoane consecutive. Nu îi place să vorbească despre cariera sa de model pentru că, spune el, nu-şi doreşte să fie catalogat doar "o altă faţă frumoasă".

Channing Tatum

Channing a cunoscut celebritatea într-un timp foarte scurt. Înainte de apariţia în filmul de succes "Step Up", tânărul a lucrat ca model pentru Armani şi Abercrombie & Fitch.

Shemar Moore

La fel ca şi multe alte staruri, Shemar a făcut trecerea de la modeling la actorie. A devenit cunoscut pentru rolul din "The Young and the Restless".