Hollywood: 7 modele cu părinţi celebri. Vezi cât de frumoase sunt!

Unele staruri le transmit moştenitorilor talentul pe care îl deţin sau, în unele cazuri, frumuseţea. Frances Bean Cobain, Georgia May Jagger, Liv Tyler sunt doar câteva dintre frumuseţile cu părinţi celebri care şi-au făcut carieră în modeling.

Georgia May Jagger

Născuta pe 12 ianuarie 1992, fiica rockerului Mick Jagger şi-a început cariera de model la 16 ani când a semnat un contract cu o agenţie de profil. În 2009, Georgia a fost desemnată "Cel mai bun model al anului" la British Fashion Awards. Tânăra, pe care publicul o compară cu faimoasa Brigitte Bardot, a prezentat pentru mărci celebre, precum Versace.

Ava Sambora

Ava este fiica lui Heather Locklear şi a rockerului Richie Sambora, component al formaţiei Bon Jovi. Dacă Heather a ales actoria pentru a-şi face un nume, fiica sa a cunoscut succesul în modeling, făcându-şi debutul în 2010. Atât Heather Locklear, cât şi Richie Sambora s-au declarat foarte mândri de fiica lor.

Frances Bean Cobain

Fiica de 19 ani a solistului trupei Nirvana, Kurt Cobain, şi a cântăreţei Courtney Love calcă pe urmele părinţilor ei. Pe lângă frumuseţe, Frances a fost înzestrată şi cu talent. A cântat în trupa Evelyn Evelyn şi are o carieră de succes ca model. Tânăra a pozat anul trecut pentru celebrul Hedi Slimane. 

Liv Tyler

Liv Tyler este fiica solistului Aerosmith, Steven Tyler, şi a fostului model Bebe Buell. Ea a debutat în showbiz în 1991, printr-un contract cu firma Polaroid, iar primul său rol a fost în 1994, în filmul "Silent Fall".

Bria Murphy

Bria este fiica lui Eddie Murphy şi a primei sale soţii, Nicole Mitchell Murphy. Tânăra de 21 de ani a pozat topless în urmă cu un an pentru revista "Maxim". Eddie Murphy are şase copii, dintre care cinci cu prima soţie.

Ivanka Trump

Fiica renumitului miliardar Donald Trump este, pe lângă model, şi un designer cunoscut. Şi-a început cariera în modeling pozând pentru coperta revistei Seventeen în 1997. Ivanka a defilat pentru firme celebre ca Versace şi a pozat în reclame pentru Tommy Hilfiger.

Daisy Lowe

Daisy este fiica vitregă a cântăreţei Gwen Stefani şi fiica naturală a rockerului Gavin Rossdale, solistul trupei britanice Bush. Tânăra a colaborat deja cu designeri faimoşi, cum ar fi Karl Lagerfeld şi Vivienne Westwood şi, la doar 22 de ani, a pozat pentru un pictorial incendiar în Playboy.