Hollywood: 7 mame sexy cu tatuaje ciudate

Şi mamele pot fi cool. În special cele care locuiesc la Hollywood. Astfel că ţinutele extravagante, coafurile inedite şi tatuajele încărcate de semnificaţii nu lipsesc unei mămici care se respectă. Angelina Jolie, Nicole Riche şi Ashlee Simpson sunt doar câteva dintre mamele care se pot lăuda cu tatuaje supersexy. Iată-le!

Angelina Jolie


Nu sunt puţine tatuajele cu care şi-a împodobit trupul frumoasa Angelina. Unul dintre cele mai importante pentru vedetă este cel care reprezintă latitudinea şi longitudinea locurilor de naştere ale copiilor săi.

Kyra Sedgwick


Actriţa deţine un superb tatuaj sub formă de floarea-soarelui. Este căsătorită cu actorul Kevin Bacon încă din 1988 şi este mama a doi copii, Travis şi Sosie.

Nicole Richie


Nu mai este demult adolescenta rebelă care apărea în presa de scandal. Acum Nicole şi-a luat în serios rolul de mamă pentru cei doi copii, Harlow şi Sparrow. Cu toate acestea, vedeta încă "poartă" două aripi de înger tatuate pe spate.

Mel B


Fosta componentă a trupei Spice Girls poartă pe umăr un frumos desen care întruchipează o pasăre phoenix. Cântăreaţa are trei fiice: Phoenix Chi, Angel şi Madison.

Brandy


Frumoasa cântăreaţă şi-a tatuat un zeu egiptean pe încheietura mâinii. Brandy este mămica unei fetiţe de 9 ani, Sy-rai.

Heidi Klum


Desenul pentru care a optat Heidi reprezintă numele fostului soţ, cântăreţul Seal, alături de iniţialele celor trei copii, plasate în nişte steluţe.

Ashlee Simpson


Vedeta are un frumos tatuaj cu un trandafir pe încheietura mâinii stângi. Ashlee are un copil de 3 ani împreună cu fostul soţ, Pete Wentz.