Hollywood: 7 mame sexy care se pregătesc de Crăciun

Sărbătorile sunt aproape, iar pregătirile au început pentru toată lumea. Chiar şi vedetele de la Hollywood au intrat în priză. Cadouri, decoraţiuni, brazi, mâncare, toate sunt la mare căutare zilele acestea. Iată cum se pregătesc cele mai îndrăgite mame de Sărbătoarea Crăciunului.

Angelina Jolie


Angelina Jolie şi numeroasa ei familie au făcut deja cumpărăturile pentru Crăciun. Aflată în New York pentru filmările de la "In the Land of Blood and Honey", Angie şi-a luat o pauză din programul încărcat pentru a-şi scoate familia la cumpărături. Ce au avut pe listă? Multe jucării.

Victoria Beckham


Nu mai puţin de 35.000 de lire a cheltuit fericita mamă pe decoraţiuni şi brazi pentru ca micuţa Harper să aibă parte de un prim Crăciun deosebit. 6 brazi vor fi împodobiţi pentru sărbătorile familiei Beckham. Cam mulţi, nu?

Jennifer Garner


Deşi nu mai este mult până când va naşte, actriţa a insistat sa ia parte la pregătirile de Crăciun. Însoţită de soţul său, Ben Affleck, şi fiica sa Violet, Jen a ieşi la cumpărături în Brentwood, California.

Jessica Alba


Mămică a două fetiţe superbe, Jessica Alba nu putea să nu pregătească totul pentru venirea sărbătorilor. Astfel, s-a îmbrăcat lejer, şi-a luat familia şi a ieşit în căutarea bradului perfect.

Gwen Stefani


Frumoasa mamă de 42 de ani şi-a luat ajutoare de nădejde pe cei doi băieţi ai săi şi a ieşit pentru a cumpăra decoraţiuni de sărbători. Nu au părăsit magazinul până nu au găsit tot ce aveau pe lista de cumpărături.

Sandra Bullock


Şi-a îmbrăcat băiatul cu haine groase pentru a nu suferi de frig şi familia formată din mamă şi fiu a ieşit pentru a înfrunta aglomeraţia din magazine. Şi cu un scop deosebit: pregătirea pentru primul Crăciun pe care îl vor petrece împreună. Planul? Sandra vrea să-şi răsfeţe fiul astfel încât această sărbătoare sa devină una de neuitat pentru micuţ.

Pink


Mândră nevoie mare de noul statut de părinte, cântăreaţa nu pierde nicio ocazie de a-şi arăta frumoasa fetiţă. Astfel, cele două nu ratează nicio petrecere care anunţă sărbătorile.