Hollywood: 7 iubiri neîmpărtăşite ale vedetelor. Află care sunt!

7 Februarie 2012
Femeile celebre de la Hollywood ne demonstrează că nu sunt atât de diferite faţă de noi. Dacă şi tu eşti îndrăgostită irecuperabil de Johnny Depp află că ai ceva în comun cu Jessica Simpson. Sau dacă şi tu ai suspinat atunci când prinţul William s-a căsătorit cu Kate, probabil o făceai la unison cu Britney Spears. Află ce iubiri neîmpărtăşite au 7 dintre cele mai sexy vedete feminine!

Jessica Simpson s-a pierdut în faţa lui Johnny Depp

Cântăreaţa Jessica Simpson intră în trend şi recunoaşte că este absolut topită după Johnny Depp. Spre deosebire de "muritoarele de rând" ea chiar a avut ocazia să stea faţă în faţă cu fermecătorul actor. Nu te gândi însă că Jessica a ştiut să profite de oportunitate. De fapt, după cum singură mărturiseşte, s-a făcut de râs în faţa lui.

"Prezentam premiile Teen Choice Awards, iar Johhny Depp a fost invitatul surpriză al serii. Când l-am văzut m-am blocat. Am început să bolborosesc numai tâmpenii şi am sfârşit prin a spune <Ok, acum o să tac şi o să ma retrag>".

Inocenta Selena Gomez, fermecată de durul Shia LaBeouf

Deşi are o relaţie cu Justin Bieber, idolul adolescentelor din întreaga lume, Selena a roşit de mama focului atunci când a dat nas în nas cu protagonistul seriei Transformers, Shia LaBeouf.

Ea i-a spus, vizibil emoţionată: "Îmi cer scuze că te deranjez. Să ştii că te admir", iar Shia i-a răspuns: "Îţi mulţumesc că eşti atât de drăguţă cu mine". După marea întâlnire Selena nu s-a putut abţine să nu exclame: "Oau, cât de bine arată!" Se pare că Selenei îi cam plac băieţii răi, capitol la care Justin Bieber mai are de învăţat.

Britney Spears, topită după prinţul William

Înainte să fie divorţată şi cu doi copii, pe vremea când cânta "Hit me baby one more time", Britney visa, ca orice tănără de 18 ani, să devină prinţesă, cu acte în regulă. Ea şi-a recunoscut pasiunea pentru prinţul William. La acea vreme i-a şi trimis acestuia o poză cu ea, cu autograf, bineînţeles. Cei doi şi-au trimis câteva e-mail-uri, dar se pare că o întâlnire faţă în faţă nu s-a putut materializa.

S-a zvonit că atât Christina Aguilera, cât şi Paris Hilton ar avea o mică slăbiciune pentru prinţul William. Ei bine, cine le poate condamna?

Kate Bosworth, o pasiune lungă şi arzătoare pentru Brad Pitt

Actriţa, în vârstă de 29 de ani, a mărturisit că are o pasiune pentru unul dintre cei mai sexy bărbaţi din lume, încă de la vârsta de 12 ani, când l-a urmărit pe Brad Pitt în filmul "A River Runs Through It".

"Mi s-a părut că este foarte, foarte, foarte sexy! Şi încă mai este un bărbat foarte atrăgător!", declară Kate cu entuziasmul unei adolescente.

Renee Zellweger, îl admiră pe Sir Paul McCartney

Ştim deja că Paul McCartney a a avut un succes colosal la femei, care de care mai tinere şi mai atrăgătoare. Deşi se apropie de a treia tinereţe, cântăreţul rămâne un cuceritor. A fermecat-o inclusiv pe actriţa Renee Zellweger, în ciuda diferenţei de vârstă de 27 de ani!

Zellweger încearcă să ţină în secret această pasiune: "Încă nu i-am spus nimic, dar cred că alţi prieteni de-ai mei au făcut-o pentru mine", mărturiseşte ea râzând.

Kate Beckinsale, îndrăgostită în adolescenţă de David Hasselhoff

În adolescenţă, Kate Beckinsale urmărea cu sufletul la gură serialul "Baywatch", iar actorul David Hasselhoff era pe val. Kate a făcut o pasiune pentru pieptul său dezgolit şi a avut ocazia, câţiva ani mai târziu, să facă cunoştinţă cu idolul ei din adolescenţă.

"L-am întâlnit în culisele emisiunii Saturday Night Live. M-am distrat în compania lui. Este un tip de treabă"
, spune Kate.

Mischa Barton, îndrăgostită în secret de actorul Hugh Grant

Actriţa Mischa Barton, pe care ai urmărit-o în serialul The O.C. se ruşinează când vine vorba de pasiunea ei secretă pentru unul dintre cei mai îndrăgiţi actori britanici: "Da, mi-a plăcut de Hugh Grant, dar nu cred că i-am mai spus cuiva asta. Este un actor grozav, am vizionat cu plăcere toate filmele în care a jucat!"