Hollywood: 7 fete bătrâne

Au succes în carieră şi un corp de invidiat. Cu toate acestea, sunt vedete ghinioniste în dragoste care au depăşit pragul de 40 de ani, singure. Sharon Stone, Cher, Madonna sunt doar câteva dintre doamnele celebre ale Hollywood-ului care nu şi-au găsit încă perechea.

Sharon Stone


La 53 de ani, Sharon Stone încă face parte dintre bombele sexy ale Hollywood-ului. Se poate lăuda cu o carieră de succes şi cu trei copii minunaţi, însă nu şi cu un partener de viaţă. Actriţa a trecut prin mai multe mariaje, a suferit un atac cerebral, iar acum îşi creşte singură copiii.

Sandra Bullock


Căsnicia dintre actriţă şi Jesse James a fost distrusă de înfidelităţile soţului. La doar câteva zile după ce actriţa a câştigat premiul Oscar, modelul Michelle Mcgee a dezvăluit în presă că a avut o relaţie de 11 luni cu Jesse James, în timp ce el era căsătorit. Au urmat alte declaraţii a două femei care au avut aventuri cu James. Deşi era în proces de adopţie, actriţa nu a stat pe gânduri, a depus actele de divorţ, iar în prezent îşi creşte singură băieţelul.

Cher


A fost căsătorită cu Sonny Bono şi cu Gregg Allman, însă a avut relaţii şi cu producatorul David Geffen şi cu membrul formaţiei rock Kiss, Gene Simmons. De asemenea, cântăreaţa în vârstă de 65 de ani a recunoscut că a avut relaţii şi cu Tom Cruise şi Warren Beatty. În ciuda trecutului tumultos, vedeta este în prezent necăsătorită.

Madonna


Este cea mai bine vândută artistă din ultimii 25 de ani, este vedeta care se reinventează la fiecare pas, este nonconformistă şi, la cei 53 de ani, Madonna arată chiar mai bine decât multe starlete de 20 de ani. Cu toate acestea, vedeta este singură. După divorţul de Guy Ritchie din 2008, cântăreaţa a mai avut relaţii pasagere, însă fără un final fericit.

Jennifer Aniston


După eşecul din căsnicia cu Brad, timp de peste 5 ani, Jennifer nu a reuşit să aibă o relaţie stabilă. După divorţ, Aniston a avut trei relaţii cunoscute de scurtă durată - cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer. În prezent, actriţa pare a-şi fi găsit liniştea alături de actorul Justin Theroux. După atâtea relaţii eşuate Aniston susţine că nu şi-a pierdut speranţa în iubire, ci dimpotrivă, caută să înveţe din greşeli.

Denise Richards


Niciodată nu a dus lipsă de atenţie din partea bărbaţilor şi cu toate acestea, actriţa este singură. A fost căsătorită cu Charlie Sheen, iar acum, la 40 de ani, vedeta este o mamă singură pentru cele trei fetiţe ale sale.

Uma Thurman


A fost căsătorită de două ori, cu Gary Oldman şi cu Ethan Hawke, şi are doi copii. După cel de-al doilea divorţ, actriţa a hotărât să nu-şi mai refacă viaţa alături de un alt bărbat, preferând să fie o mamă singură.