Hollywood: 7 femei antrenate să dea cu bărbaţii de pământ

Femeia este o fiinţă fragilă, delicată care are nevoie de un bărbat care s-o protejeze? Poate, dar nu şi la Hollywood. Aici, vedetele sunt îndrumate de cei mai renumiţi antrenori, care le învaţă cum să lupte pe marile ecrane, dar şi în viaţa de zi cu zi. Angelina Jolie, Sandra Bullock, Eva Mendes  sunt doar câteva celebrităţi experte în kickboxing.

Angelina Jolie


Pentru a se pregăti de rolul din Tomb Raider, Angelina a făcut antrenamente de kickboxing, a învăţat să mânuiască sabia şi să arunce cu suliţa. Aceste antrenamente au ajutat-o să-şi dezvolte musculatura, cât şi să se apere, după cum declară şi actriţa. "M-am antrenat 2 luni înainte de filmări, cât şi în timpul acestora. Partea bună este că am învăţat numeroase tehnici de apărare."

Marisa Miller


Pentru modelul de la Victoria's Secret, kickboxingul este mai mult decât antrenament şi a devenit chiar pasiune. "Kickboxingul mi-a schimbat viaţa şi corpul. Întotdeauna plec de la sala de antrenament cu zâmbetul pe buze şi plină de energie. În plus, am un corp mult mai tonifiat de care sunt mândră."

Eva Mendes


Nu sunt puţine femeile care o invidiază pentru silueta armonioasă. Secretul? Şedinţete de kickboxing. Potrivit antrenorului actriţei, Joe Dowdell, kickboxingul este ideal pentru cei care vor să-şi lucreze musculatura şi să scape de grăsime. "Nu este niciun secret," spune Eva Mendes. "Dacă vrei un corp frumos, trebuie să munceşti pentru el."

Denise Richards


Pentru a se menţine în formă, vedeta urmează un program strict de exerciţii fizice. Actriţa face kickboxing, antrenamente cu greutăţi şi exerciţii pentru abdomen timp de patru zile pe săptămână.

Ashley Greene


Şi Ashley a fost nevoită să înveţe să lupte. Şi asta nu din cauza pericolelor care pândesc pe străzi, ci pentru rolul din Saga Amurg: Eclipsa. "În noul film Twilight apar în mai multe scene de luptă. Pentru acestea m-am antrenat 3 zile pe săptămână în Vancouver, cu un specialist în kickboxing," declară actriţa.

Lauren Conrad


Vedeta de televiziune a început antrenamentele în 2008, din dorinţa de a-şi modela silueta. "Antrenamentele de kickboxing sunt foarte distractive şi sunt formate din exerciţii care îmi lucrează întregul corp. După o jumătate de oră de kickboxing, fac exerciţii cu greutăţi."

Sandra Bullock


Se apropie de 50 de ani şi recunoaşte că nu-i este uşor să se menţină în formă. Actriţa petrece mult timp cu antrenamentele de fitness, pilates şi kickboxing. Kickboxingul o ajută să se pregătească şi pentru rolurile din filmele de acţiune.