Hollywood: 7 fani obsedaţi să arate ca idolii lor

Cu toţii avem idoli şi ne dorim, mai mult sau mai puţin, să semănăm cu ei. Unii dintre fani, dacă nu au talentul celor pe care îi idolatrizează, îşi doresc atât de mult să semene cu ei încât recurg la zeci de operaţii pentru a avea chipul lor. Află până unde a mers nebunia pentru 7 fani obsedaţi de idolii lor.

Se spune că Nadya Suleman, celebra mamă de octupleţi, este obsedată de Angelina Jolie, motiv pentru care şi-a dorit să semene cu actriţa şi a aplelat la mai multe operaţii estetice. Şi a ajuns să semene izbitor, nu-i aşa?

Sarah Burge se vrea Barbie şi a plătit peste 600.000 de lire sterline pe aproximativ 100 de operaţii estetice şi tratamente cosmetice. Se pare că britanica nu se mai poate opera în ţara ei, pentru că medicii au început să o refuze pentru că are deja mult prea multe operaţii. Pentru a-şi atinge scopul de a fi Barbie în carne şi oase a plecat peste Ocean, în America...

Lisa Hind (25 de ani) o idolatrizează pe Jordan (Katie Price). Acum doi ani când soţul ei actual Steve (46 de ani) a cerut-o în căsătorie, la două săptămâni după ce s-au cunoscut, Lisa i-a spus că va accepta doar dacă îi va plăti operaţiile pentru a ajunge să arate ca idolul ei - Katie Price. Pare să fie pe drumul cel bun, nu-i aşa?

Nileen Namita are 50 de ani şi este mamă a trei copii. A făcut, în 20 de ani, nu mai puţin de 51 de operaţii estetice, pe care a plătit aproximativ 360.000 de dolari pentru a arăta ca Nefertiti. De ce? Pentru că ea crede că e reîncarnarea reginei egipetene. Şi după toate acestea, Nileen consideră că mai are multe operaţii de făcut pentru a atinge perfecţiunea.

În 2010, Annette Edwards a dorit să semene cu personajul din desene animate Jessica Rabbit, motiv pentru care a plătit 16.000 de dolari pe operaţiile estetice care au fost făcute în doar o săptămână (implanturi cu silicon, injecţii cu Botox, dar şi liposucţii).

Italianul Marco Ricci a făcut, de-a lungul timpului, 13 operaţii estetice pentru a arăta ca Michael Jackson şi a devenit sosia idolului lui.

Lisa Connell  a dorit să arate ca idolul ei - actriţa Demi Moore. Lisa a avut o tumoră pe creier care, din păcate, nu putea să fie operată, motiv pentru care a vrut să moară fericită, semănând cu idolul ei. A plătit pentru operaţii estetice 40.000 de lire sterline...