Hollywood: 7 cupluri de îndrăgostiţi care se îmbracă la fel. Le stă bine?

După un anumit timp petrecut împreună, îndrăgostiţii "împrumută" gusturile în materie de modă, muzică, filme sau cărţi, susţin psihologii. Astfel că nu trebuie să ne mire atunci când întâlnim cupluri care se "sincronizează" perfect când vine vorba de haine sau chiar mâncare. Şi la Hollywood iubirea poate fi recunoscută după haine. Iată 7 cupluri frumoase care se îmbracă la fel!

Foto: Hepta

Angelina Jolie şi Brad Pitt

Frumoasa Angelina Jolie şi partenerul ei, Brad Pitt, ne-au aminti încă o dată de ce se numără printre cele mai frumoase cupluri din lume la cea de-a 67-a ediţie a Premiilor BAFTA ale Academiei Britanice de Film care a avut loc luna aceasta, la Londra. Starurile au reuşit să atragă atenţia în ţinute perfect asortate.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat un cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de opt ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.
 

Portia De Rossi şi Ellen DeGeneres

Sunt blonde, frumoase şi se iubesc. Cu toate că au stiluri diferite, cele două vedete reuşesc să arate perfect împreună.

Justin Timberlake şi Jessica Biel

În ciuda zvonurilor de divorţ care planează asupra relaţiei celor doi, Justin Timberlake şi Jessica Biel încă se numără printre cele mai frumoase şi îndrăgite cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au căsătorit în toamna lui 2012, într-o ceremonie discretă desfăşurată în Italia. 

Jason Statham şi Rosie Huntington-Whiteley

El, actor de filme de acţiune, ea model la Victoria’s Secret. Cei doi au o relaţie din 2010 şi fac parte dintre cele mai frumoase şi stabile cupluri din showbiz.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher

Actriţa de origine ucraineană se iubeşte cu frumuşelul Ashton Kutcher din 2012, deşi se cunosc de mult timp, fiind colegi în serialul "That '70s Show" (1998–2006). Se zvoneşte chiar că cei doi plănuiesc să se căsătorească în viitorul apropiat.

Kim Kardashian şi Kanye West

Rapperul şi starleta show-urilor de tipul reality, a căror relaţie a început în 2012, sunt părinţii unei fetiţe, North, care s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013. Kanye West a cerut-o în căsătorie pe Kim Kardashian pe 21 octombrie 2013, ziua în care vedeta a împlinit 33 de ani, în faţa unor prieteni apropiaţi şi a membrilor celor două familii, prezenţi pe stadionul de baseball AT&T Park din San Francisco, pe care rapperul l-a închiriat pentru acel eveniment.

Beyonce şi Jay Z

Beyonce şi Jay-Z au o relaţie din 2002 şi s-au căsătorit în secret în aprilie 2008. Patru ani mai târziu a venit pe lume şi Blue Ivy, fetiţa celor doi. Cei doi artişti formează unul dintre cele mai bogate cupluri de vedete, potrivit Forbes.