Hollywood: 7 cupluri celebre în filme şi în realitate

Nu de puţine ori se întâmplă ca dragostea care este mimată pe marile ecrane să devină realitate. S-au cunoscut pe platourile de filmare, s-au îndrăgostit şi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Astfel am putea descrie relaţiile lor. Iată 7 exemple de cupluri celebre care au luat naştere în timpul filmărilor.

Mr. & Mrs. Smith - Angelina Jolie şi Brad Pitt


Scenele fierbinţi din "Mr&Mrs Smith" i-au făcut să se îndrăgostească nebuneşte unul de celălalt şi astfel să devină unul dintre cele îndrăgite cupluri de la Hollywood. Brad a renunţat la relaţia pe care o avea în acel moment cu Jennifer Aniston şi, împreună cu frumoasa Angelina, a format o familie numeroasă, cuplul având împreună nici mai mult nici mai puţin de şase copii, dintre care trei adoptaţi.

I Know What You Did Last Summer - Sarah Michelle Gellar şi Freddie Prinze Jr.


S-au cunoscut pe platourile de filmare de la horror-ul "I Know What You Did Last Summer", din 1997, şi de atunci formează unul dintre cele mai stabile cupluri de la Hollywood. S-au căsătorit în 2002, iar în 2009 s-a născut primul lor copil, Charlotte Grace Prinze. Simpaticul cuplu  a fost ales să joace împreună şi în seria Scooby Doo.

Vicky Cristina Barcelona - Penelope Cruz şi Javier Bardem


S-au cunoscut înainte de a juca în "Vicky Cristina Barcelona" şi pe cei doi au devenit prieteni. Dragostea însă a luat naştere în timpul filmărilor, Penelope şi Javier formând un cuplu în prezent. Pe lângă o relaţie frumoasă, filmul le-a adus şi un premiu Oscar.

Twilight - Kristen Stewart şi Robert Pattinson


Vampirul sexy Edward Cullen (Robert Pattinson) şi delicata Bella Swan (Kristen Stewart) au impresionat milioane de oameni cu seria "Twilight". Acum cei doi sunt la fel de îndrăgostiţi ca şi în film.

Slumdog Millionaires – Freida Pinto şi Dev Patel


A primit Oscarul în 2009 pentru cel mai bun film şi a însemnat începutul unei cariere de succes şi a unei frumoase relaţii pentru cei doi actori principali - Dev Patel şi Freida Pinto.

The Experts – Kelly Preston şi John Travolta


Nu a înregistrat un succes răsunător, dar comedia "The Experts" i-a adus împreună pe cei care urmau să devină unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood - Kelly Preston şi John Travolta. Cei doi s-au căsătorit în anul 1991 şi sunt împreună şi în prezent.

Daredevil – Jennifer Garner şi Ben Affleck


Pe platourile de filmare de la "Daredevil" s-au cunoscut Jennifer Garner şi Ben Affleck. La vremea respectivă, Ben tocmai ieşise dintr-o relaţie cu o altă Jennifer şi anume Lopez. Cei doi s-au căsătorit în 2005 şi au 2 copii.