Hollywood: 7 cupluri care se pipăie în public. Vezi cine sunt neruşinaţii!

Îndrăgostiţii cu greu se pot dezlipi de partener şi astfel deseori atrag comentarii răutăcioase din partea celor prezenţi la dovezile de afecţiune. Celebrităţile se îndrăgostesc iubesc şi îşi exprimă sentimentele ca oamenii de rând. Iată câteva dintre vedetele care nu-şi pot ţine mâinile departe de corpul persoanei iubite.

Penelope Cruz şi Javier Bardem

Sunt împreună din 2007 şi fac parte dintre cele mai frumoase cupluri ale Hollywood-ului. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Jamón, Jamón", de Bigas Luna. S-au căsătorit în 2010, iar dragostea lor pare să nu-şi fi pierdut deloc din intensitate.

Justin Bieber şi Selena Gomez

Sunt tineri, frumoşi şi îndrăgostiţi. Astfel se explică şi îmbrăţişările pline de pasiune pe care şi le oferă cu fiecare ocazie, indiferent de cine îi priveşte.

Angelina Jolie şi Brad Pitt

Au o relaţie care durează de peste 7 ani şi plănuiesc să se căsătorească în curând. Cuplul cel mai mediatizat de la Hollywood face ca fiecare apariţie în public să fie una spectaculoasă.

Kate Beckinsale şi Len Wiseman

Sunt căsătoriţi din 2004 şi nu ratează nicio ocazie pentru a-şi arăta iubirea care şi-o poartă reciproc. Îmbrăţişările pătimaşe nu sunt deloc ascunse de ochii curioşilor.

David şi Victoria Beckham

David nu se poate stăpâni nici măcar în public să-şi pipăie soţia. Însă, Victoria nu pare a fi deranjată deloc de micile scăpări ale consoartei, fie ele şi la evenimente importante.

Coco şi Ice-T

Ai crede că cel care nu-şi poate ţine mâinile acasă este Ice-T, având în vedere formele generoase pentru care Coco a devenit faimoasă. Ei bine, nu, Coco este cea care nu se poate stăpâni.

Dean McDermott şi Tori Spelling

Dean profită de orice ocazie în care copiii nu sunt atenţi pentru a-şi pipăi soţia.