Hollywood: 7 copii de vedete îmbrăcaţi fiţos. Vezi ce haine poartă!

31 August 2012
Celebrităţile sunt foarte atente cu imaginea lor, iar acest lucru nu se schimbă nici când vine vorba de copiii celor mai cunoscute dintre acestea. De multe ori, odraslele lor au apariţii mult mai spectaculoase decât ale părinţilor şi atrag toate privirile curioşilor.

Jessica Alba are o fetiţă care îi seamană

Actriţa Jessica Alba este căsătorită din anul 2008 cu producătorul Cash Warren şi au împreună două fetiţe. Fiica cea mare, Honor Marie, s-a bucurat până acum de câteva apariţii alături de părinţii ei, unde a fost în centrul atenţiei datorită frumuseţii ei. Fetiţa este foarte asortată şi poartă mandră o geantă roşie.

Katie Holmes îşi pune fata pe tocuri

Fosta soţie a lui Tom Cruise are împreună cu acesta un singur copil. În vârstă de numai 6 ani, Suri este una dintre cele mai cochete fetiţe ale vedetelor de la Hollywood. Discretă şi elegantă din fire, Katie Holmes are grijă de look-ul celei mici la fel de mult ca şi de al său. Deşi îi plac şi păpuşile, Suri este încântată şi de sandalele cu puţin toc pe care le poartă.

Victoria şi David Beckham au cea mai aranjată fetiţă

Victoria şi David Beckham sunt căsătoriţi de 13 ani şi au împreună 4 copii. Cel mai mult iese în evidenţă fetiţa lor în vârstă de un an care a devenit un model pentru mulţi dintre părinţi. Cu câteva zile în urmă, soţia fotbalistului a fost surprinsă alături de cea mică, Harper Beckham, afişând un look impecabil. Victoria şi-a asortat fetiţa pâna la cel mai mic detaliu, dar piesa de rezistenţă a fost o pereche de săndăluţe maro cu fundiţe care au făcut înconjurul lumii.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au un copil care îi moşteneşte

Deşi sunt împreună de 7 ani şi au şase copii, rămân în continuare cei mai sexy actori de la Hollywood, iar copiii lor le seamănă leit la frumuseţe. Mezina familiei, Shiloh, a împrumutat tot ce este mai bun de la Angelina Jolie şi de la Brad Pitt şi se face mai frumoasă pe zi ce trece. Plecate la plimbare, Shiloh şi mama sa poartă o vestimentaţie asemănatoare, de culoare neagră, ce întăreşte zicala "aşchia nu sare departe de trunchi".

Fata Alessandrei Ambrosio este toată roz

Alessandra Ambrosio este căsătorită cu Jamie Mazur, un om de afaceri din California şi au împreună o fetiţă şi un băieţel de câteva luni. Micuţa Anja este la fel de cochetă ca şi mama ei, amândouă purtând rochii vesele şi colorate. Anja este asortată din cap până în picioare, ghiozdanul şi săndăluţele fiind şi ele de culoare roz, în ton cu rochiţa.

Ricky Martin are doi băieţi stilaţi

Cunoscutul cântăreţ are o relaţie de peste patru ani cu Carlos Gonzales şi au împreună gemeni prin intermediul unei mame surogat. Matteo şi Valentino, cei doi băieţi în vârstă de 4 ani, pot fi deja consideraţi mari cuceritori datorită look-ului pe care îl au. Tunşi după ultimele tendinţe şi îmbrăcaţi ca părinţii lor, cei doi se clasează fără probleme în topul celor mai frumoşi copii de la Hollywood.

Sandra Bullock îşi face băieţelul om mare

După divorţul de Jesse James, actriţa a adoptat un copil de culoare pe nume Louis Bardo Bullock. Băieţelul în vârstă de doi ani şi jumătate este aranjat de mama sa, Sandra Bullock, exact ca un om în toată firea. Pantalonaşii în carouri şi pălăria îl fac pe cel mic să pară un bărbat în miniatură foarte stilat.