Hollywood: 7 ciudăţenii din casele vedetelor

Se scaldă în bani şi nu există moft pe care să nu şi-l îndeplinească. Despre cine este vorba? Celebrităţile de la Hollywood, desigur. Au maşini luxoase, palate şi bijuterii de milioane de euro. Pe lângă aceste extravaganţe, vedete rămân oameni cu diferite pasiuni. Dacă te întrebai ce ascund în casele lor, venim cu răspunsul. Iată câteva dintre chestiile ciudate la care nu te gândeai că se regăsesc în vilele de la Hollywood.

Justin Theroux ţine în casă căprioare moarte


Posibil să fi renunţat la ele după ce s-a mutat cu Jennifer Aniston, însă pe vremea când locuia singur, Justin îşi decorase casa cu animale împăiate. Înfricoşător, nu?

Christina Aguilera are propriul salon de înfrumuseţare


Visul oricărei femei: un salon de înfrumuseţare acasă, disponibil 24 din 24 de ore. Iată că vedeta l-a şi îndeplinit.

Demi Moore, obsedată de păpuşi


3000 de păpuşi se află în casa celebrei actriţe. Şi nu unele prea frumoase, după cum chiar fostul iubit al vedetei, Ashton Kutcher, se plângea, provocându-i chiar coşmaruri.   

Justin Theroux şi-a împodobit casa cu... guri


Tot iubitul actriţei Jennifer Aniston a ales drept decor un număr mare de... guri. Şi deşi nu au aparţinut cândva oamenilor şi sunt mulaje medicale, nu sunt tocmai cei mai buni înlocuitori ale obiectelor de ceramică, nu-i aşa?

Nicolas Cage doarme sub un tren


Se pare că actorul are o pasiune pentru aceste mijloace de transport şi asta pentru că a ales să aibă unul chiar în dormitor, bineînţeles că în miniatură. Şi mai ciudat este faptul că l-a instalat pe tavan.

Celine Dion, parc acvatic în faţa casei


Sunt puţine vedetele care nu au măcar o mică piscină, însă cele cu un adevărat parc acvatic pot fi numărate pe degete. Celine face parte dintre norocoase.

Kanye West este pasionat de... pluşuri


Cine şi-ar fi închipuit că durul rapper ascunde de fapt o fire sensibilă şi copilăroasă? Este adevărat. Fotografii au surprins câteva imagini în reşedinţa acestuia din L.A. şi au descoperit numeroase jucării în biroul acestuia care ar face fericit orice copil.