Hollywood: 7 câini de vedete cu nume celebre

Vedetele sunt originale atât în găsirea unor nume pentru copii, dar şi pentru animalele de companie. Nume precum Coco Chanel, Frank Sinatra sau Hemingway au fost alese de celebrităţi pentru botezarea patrupedelor. Află cum îi cheamă pe cei mai celebri câini de la Hollywood.

Jennifer Garner şi Martha Stewart


Se pare că simpatica actriţă face parte dintre fanii celebrei Martha Stewart, una dintre cele mai bogate femei din industria divertismentului. Şi pentru a-şi arăta aprecierea, Jen a ales drept nume pentru cel mai bun prieten Martha Stewart şi chiar l-a însoţit pentru a i-o prezenta pe cunoscuta femeie de afaceri.

Katherine Heigl şi Romeo


Katherine este o fire romantică şi asta o arată şi numele câinelui, Romeo, inspirat din celebra poveste de dragoste dintre Romeo şi Julieta.

Reese Witherspoon, Coco Chanel şi Frank Sinatra


Câţi se pot lăuda că au împărţit aceeaşi casă cu Frank Sinatra sau Coco Chanel? Cu siguranţă, Reese Witherspoon. Actriţa şi-a numit cei doi câini din rasa bulldog în amintirea celor două vedete.

Pete Wentz şi Hemingway


Chitaristul american Pete Wentz este pasionat de literatură. Astfel, ce nume ar fi fost mai potrivit pentru animalul de companie decât Hemingway, unul dintre cei mai cunoscuţi scriitori americani din întreaga lume?

Nicole Richie şi Foxy Cleopatra


Nicole este îndrăgostită până peste cap de un mic Pomeranian de o frumuseţe rară. Aşa că mândra mămică a ales un nume pe măsură: Foxy Cleopatra.

Jessica Alba, Sid şi Nancy


Probabil ridurile şi feţele posomorâte i-au amintit actriţei de celebrul cuplu format din basistul Sid Vicious din formaţia de punk Sex Pistols şi Nancy Spungen, numindu-şi prietenii simplu: Sid şi Nancy.

Ellen Pompeo şi Valentino


Ellen şi-a dorit pentru animăluţul său un nume cel puţin la fel de celebru ca al ei. Astfel, vedeta a optat pentru un nume cunoscut tuturor pasionaţilor de modă: Valentino.