Hollywood: 7 bărbaţi sexy în tricouri ude. Ce bine arată Simon Baker din "The Mentalist"

Nu doar femeile pozează în ipostaze provocatoare. Şi masculii simt nevoia să fie apreciaţi pentru calităţile fizice. Starurile de la Hollywood, care petrec ore zilnic asudând la sală, arată rezultatele fanilor în fotografii super sexy.

Ryan Reynolds

La 37 de ani, soţul actriţei Blake Lively are un fizic de invidiat. Desemnat în urmă cu patru ani drept cel mai sexy bărbat de către revista People, starul din "Green Lantern" a mai fost căsătorit cu frumoasa Scarlett Johansson, între anii 2008-2010.

Justin Timberlake

Justin Timberlake a fost înzestrat cu toate calităţile necesare pentru a se bucura de succes: talent şi sex appeal. Recent, cântăreţul şi actorul de 33 de ani a fost desemnat drept cel mai dorit bărbat din lume de cititoarele RomanceBeat.com şi StarMagazine.com.

Simon Baker

Se numără printre cele mai sexy staruri, iar serialul "The Mentalist" l-a plasat în topul celor mai bine plătiţi actori de televiziune. Este căsătorit cu din 1998 cu actriţa Rebecca Rigg.

Taylor Lautner

Starul "Twillight" în vârstă de 22 de ani a fost vedeta unui pictorial incendiar în revista Rolling Stone, 2009. Actorul apare într-un set de imagini foarte senzuale, realizate de Mark Selinger pe plaja din Malibu, California.

Channing Tatum

Channing Tatum, în vârstă de 34 de ani, se numără printre cei mai sexy bărbaţi de la Hollywood. Înainte de a cunoaşte celebritatea ca actor şi model, Channing a lucrat ca stripper într-un club de noapte.

Robert Downey Jr.

Deşi se apropie de pragul de 50 de ani, Robert Downey Jr. încă face parte dintre cei mai sexy actori de la Hollywood. Starul a pozat provocator pentru revista Rolling Stone.

Bradley Cooper

Desemnat de revista People drept cel mai sexy bărbat din lume în 2011, protagonistul seriei "Hangover" a reacţionat: "Arăt bine, dar nu sunt un fotomodel". Cu toate acestea, starului în vârstă de 39 de ani îi face plăcere să pozeze în ipostaze provocatoare.