Hollywood: 7 bărbaţi sexy cu tigaia în mână. Iată-i pe cei mai talentaţi!

Ce poate fi mai sexy decât un bărbat în bucătărie? Câte dintre noi nu s-ar declara fericite dacă ar fi servite la micul dejun de frumuşelul Lenny Kravitz sau câte nu şi-ar dori să-l vadă pe David Beckham gătind? Sunt supersexy, talentaţi şi se descurcă în bucătărie. Iată-i!

Lenny Kravitz

Are 47 de ani, este un tată devotat şi un cântăreţ talentat. În plus, ştie şi să gătească. Dovada o reprezintă fotografiile care-l arată pe artist în bucătăria personală gătind pentru cei dragi. Şi, ca să fie pe placul fanelor, Lenny găteşte fără... cămaşă.

David Beckham

Nu numai că este un fotbalist de succes, model şi tată a patru copii, dar acest bărbat şi găteşte. De vis, nu? David a postat nu demult o fotografie în care apărea gătind risotto pentru familie. Trebuie să recunoaştem că Victoria este o femeie norocoasă.

Jon Hamm

Actorul cunoscut pentru rolul din serialul Mad Man demonstreză că se pricepe şi la gătit. Nu reţete complicate, ce-i drept, dar este de apreciat că se descurcă cu alimente de bază, nu?

Chris Brown

Artistul este un iubit model. Acesta a postat o fotografie în care apărea pregătind masa pentru iubita sa.

Edgar Ramirez

Actorul venezuelean de 35 de ani este pasionat de bucătărie, însă recunoaşte că nu este foarte talentat. La cât de bine arată, nu contează ce găteşte, nu?

Charlie Sheen

Chiar dacă acestă poză este o captură din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", actorul pare că are experienţă în mânuirea unei tigăi. În plus, arată sexy purtând sorţul de bucătarie.

Kyle Chandler

Actorului îi face plăcere să gătească şi mai ales să mănânce propriile preparate.Puţin egoist, nu?