Hollywood: 7 bărbaţi sexy care au îmbătrânit urât. Iată cum s-au transformat!

La 48 de ani, Charlie Sheen a rămas doar umbra actorului care ne-a cucerit cu rolul din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate". Însă nu este singurul a cărei transformare ne-a şocat. Trecerea timpului este necruţătoare şi puţini sunt cei care reuşesc să o înfrunte cu capul sus. Excepţie nu fac nici starurile, unde lupta pentru tinereţe fără bătrâneţe este şi mai mare. Din sex-simboluri au ajuns doar nişte bătrânei banali. Iată cum au îmbrătrânit 7 dintre cei mai doriţi bărbaţi de la Hollywood.

Nick Nolte

În 1992 primea din partea revistei People titlul de "cel mai sexy bărbat în viaţă". Astăzi, la 72 de ani, actorul este departe de bărbatul care ne cucerea cu rolurile din "48 de ore" şi "Promontoriul groazei".

Charlie Sheen

Consumul de droguri şi alcool au lăsat urme adânci pe chipul simpaticului actor. La 48 de ani, Charlie arată cu mult mai îmbătrânit şi obosit.

Jack Nicholson

Are 76 de ani şi îşi arată vârsta din plin. Este vorba de marele Jack Nicholson, unul dintre cei mai apreciaţi actori, atât de critici, cât şi de public.

Mark Hamill

A devenit celebru pentru rolul Luke Skywalker din prima trilogie din seria Războiul Stelelor. Acum, la 62 de ani, actorul este greu de recunoscut.

John Travolta

Trecerea timpului nu a fost blândă nici cu John Travolta. La 59 de ani, actorul a pierdut din şarmul care l-a făcut celebru.

Chuck Norris

Este cel mai controversat actor de acţiune, devenind de-a lungul timpului subiect de glumă în toată lumea din cauza rolului din serialul "Walker, poliţist texan". Se pare însă că nici marele Chuck Norris nu ştie reţeta tinereţii fără bătrâneţe.

Bruce Jenner

În urmă cu aproximativ 20 de ani se număra printre cei mai sexy atleţi de la Jocurile Olimpice. Astăzi, este doar un membru al numeroasei familii Kardashian.