Hollywood: 6 vedete veşnic grase

Cu toate că pot avea la dispoziţie o armată întreagă de nutriţionişti de top şi pot consuma cele mai scumpe şi sănătoase alimente, unele vedete pur şi simplu nu vor sau nu reuşesc să slăbească. Vezi mai jos cinci staruri de la Hollywood care par să fie veşnic grase:

Oprah


Timp de 25 de ani, cât a prezentat "Oprah Winfrey Show", Oprah a slăbit şi s-a îngrăşat sub "stricta" supraveghere a telespectatorilor. Cu toate acestea, Oprah este în continuare o vedetă grăsuţă.

Rosie O'Donnell


Controversata actriţă şi realizatoare TV, care duce o luptă constată pentru drepturile homosexualilor şi lesbienelor, mai duce o luptă, şi anume cea cu kilogramele în plus. Orice ar face, Rosie pare să nu slăbească absolut deloc.

Aretha Franklin


Vocea extraordinară a Arethei Franklin a încântat generaţii la rând. Şi tot de generaţii este cunoscută ca o vedetă supraponderală, dar care reuşeşte să aibă o apariţie senzaţională de fiecare dată când urcă pe scenă.

John Goodman


Comedianul american John Goodman, cunoscut pentru celebrul său rol din The Flintstones, a fost pentru multă vreme unul dintre cei mai graşi actori de la Hollywood. În ultimul an, vedeta a slăbit foarte mult, sun stricta supraveghere a nutriţioniştilor, dar cu toate acestea, este în continuare supraponderal.

Danny DeVito


Farmecul lui Danny DeVito este inegalabil şi cu siguranţă kilogramele în plus au un rol în asta. Simpaticul actor a fost întotdeauna "durduliu" şi a declarat chiar că nu a ţinut regim niciodată.
MAI MULT DESPRE: Hollywood, vedete, Oprah, staruri, grase