Hollywood: 6 vedete trecute de 40 de ani care par de 20

Se numără printre cele mai sexy cântăreţe, reuşind să-şi ascundă vârsta. La 44 de ani, Jennifer Lopez se poate lăuda cu o carieră de succes, doi copii frumoşi şi un iubit care de 27 de ani. Nu este însă singura vedetă care cunoaşte secretul tinereţii fără bătrâneţe.

Sursă foto: Hepta

Jared Leto

Câştigătorul premiului Oscar pentru interpretarea rolului unui transsexual seropozitiv din "Dallas Buyers Club", Jared Leto, face parte cei mai sexy actori de la Hollywood. Deşi are 42 de ani, starul reuşeşte să păstreze un look proaspăt.

Jim Parsons

Îţi vine să crezi că simpaticul Sheldon Cooper din serialul "The Big Bang Theory / Teoria Big Bang" a împlinit 41 de ani? Talentatul actor reuşeşte cu brio să-şi ascundă vârsta.

Alyson Hannigan

La 40 de ani, actriţa este una dintre cele mai sexy mămici şi în ciuda faptului că a născut de două ori, este posesoarea unei siluete fără cusur.

Gwen Stefani

Mămică pentru trei băieţi, cântăreaţa în vârstă de 44 de ani reuşeşte să se menţină tânără. Vedeta a fost desemntată anul trecut drept cea mai cool mamă din industria muzicală, în urma unui sondaj realizat pe iHeartRadio.

Jennifer Lopez

Deşi are 44 de ani şi este mamă a doi copii, artista americană pare o puştoaică când apare la braţul iubitului ei în vârstă de 27 de ani. Vedeta a reuşit păcălească trecerea timpului, arătând la fel ca atunci când a devenit celebră. De altfel, nici stilul vestimentar al cântăreţei nu a suferit prea multe modificări de-a lungul timpului.

Christie Brinkley

Are nu mai puţin de 60 de ani, însă arată cu cel puţin 30 de ani mai tânără. Christie Brinkley a apărut pe coperta a cel puţin 500 de reviste, practică dansul încă din copilărie, acesta fiind unul dintre secretele trupului său de invidiat.