Hollywood: 6 vedete tinere dependente de ţigări. Vezi cine sunt victimele!

Tutunul şi alcoolul fac parte dintre cele mai puternice droguri, ambele provocând dependenţă. Un număr mare dintre cei care cad victime acestor dependenţe sunt tineri sub 20 de ani. Adolescenţii încep să fumeze din curiozitate, din dorinţa de a fi la modă şi din cauza anturajului. Consumul constant şi în cantităţi mari produce efecte devastatoare asupra stării de sănătate, fiind la originea unor boli grave. Iată 6 vedete tinere dependente de tutun care nu reprezintă un exemplu pozitiv pentru fanii lor.

Lourdes Leon

La doar 15 ani, fiica cea mare a Madonnei este deja fumătoare. Adolescenta a fost suprinsă nu demult de paparazzi în timp ce fuma cu prietenii săi chiar în faţa şcolii unde învaţă. Deşi vârsta legală pentru fumat este de 18 ani în America, tânăra nici măcar nu încearcă să ascundă ţigara.

Miley Cyrus

Miley nu mai este demult fetiţa cuminte de pe vremea lui Hannah Montana. Vedeta de 19 ani a fost surprinsă în nenumărate rânduri fumând, în ciuda declaraţiilor pe care le făcea în 2009, în autobiografia ei "Miles To Go": "Eu nu voi fuma niciodată. Nu aş face aşa ceva vocii mele, ca să nu mai zic despre consecinţele asupra restului corpului meu". Din acest motiv, mulţi dintre fanii actriţei s-au declarat dezămăgiţi de Miley pe site-urile de socializare.

Emma Roberts

Nici simpatica actriţă de 21 de ani nu a reuşit să se ţină departe de acest viciu nesănătos. Fiica actorului Eric Roberts a fost surprinsă în nenumărate rânduri relaxându-se cu ajutorul unei ţigări.

Kristen Stewart

Tânăra actriţă care a devenit celebră datorită rolului lui Bella Swan din filmul bazat pe best-sellerul lui Stephenie Meyer, "Amurg" face şi ea parte dintre tinerii dependenţi de tutun.

Vanessa Hudgens

Actriţa a fost fotografiată de papparazzi în timp ce fuma o ţigară. Când şi-a dat seama că a fost surprinsă în flagrant, Vanessa a încercat să scape rapid de ţigară.

Taylor Momsen

Actriţa de 18 ani a declarat că nu doreşte să fie un model pentru adolescente: "Fumez, şi ce-i cu asta? De ce le pasă oamenilor de o tipă pe care nici măcar nu au cunoscut-o? Eu doar îmi trăiesc viaţa şi nu am de gând să o trăiesc pentru alţii".