Hollywood: 6 vedete sexy cu hobby-uri de tocilari. Află-le secretele!

Ai fost pasionată de un joc sau ai colecţii cu care îţi este ruşine? Ei bine, se întâmplă şi la case mai mari. Chiar şi cele mai sexy celebrităţi de la Hollywood au hobby-uri plictisitoare sau de neînţeles pentru cei din jur. Iată 6!

Mila Kunis

Iubita lui Ashton Kutcher are o pasiune nu tocmai potrivite pentru una dintre cele mai sexy femei din lume. Tânăra de 29 de ani are o obsesie pentru World of Warcraft, spun prietenii actriţei. Mila nu este ruşinaţă de această pasiune şi chiar a recunoscut în timpul unei emisiuni că pierde ore întregi pentru acest joc. Şi astfel vedeta a reuşit să transforme un joc pentru tocilari în unul extrem de cool, nu?

Leonardo DiCaprio

Dacă te-ar întreba cineva ce hobby-uri crezi că are Leonardo DiCaprio, probabil ai răspunde că actorul colecţionează maşini sau obiecte de artă valoroase. Ei bine, răspunsul ar fi greşit. Vedeta are o colecţie de... figurine. Leo este foarte mândru de în special de colecţia inspirată de "Stars Wars".

Beyonce

Nu se pricepe doar la muzică, ci diva în vâstă de 31 de ani are şi alte pasiuni. Cântăreaţa poate fi numită campioană la jocul Connect Four, câştigând în faţa vedetei rap Kanye West nouă jocuri consecutive în urmă cu câţiva ani.

Tom Hanks

Când ne gândim la actorul Tom Hanks, ne vin în mine cuvinte precum eleganţă şi bun gust. Astfel că vedeta în vârstă de 56 de ani nu poate avea pasiuni altfel decât rafinate. Actorul colecţionează maşini de stris foarte vechi. Această pasiunea s-a dovedit a fi una foarte costisitoare, după cum însuşi Tom a recunoscut.

Angelina Jolie

Actriţa a dovedit că are pasiuni mult prea macabre pentru frumuseţea cu care a fost înzestrată. Pe lângă obsesia pentru sânge, Angelina a recunoscut că are o altă pasiune ciudată. Iubita lui Brad Pitt colecţionează... pumnale. Într-un interviu, vedeta a povestit că a primit cadou de la mama sa primul pumnal, la vârsta de 11 ani.

Nicole Kidman

Vedeta din "Moulin Rouge", Nicole Kidman, colectionează monede vechi şi rare. Un hobby cam plictisitor pentru o diva sexy, nu? Vedeta se poate lăuda cu o colecţie rară şi foarte scumpă de monede iudaice.