Hollywood: 6 vedete dezbrăcate fără voia lor

Problemele pe care celebrităţile de la Hollywood le întâmpină pe scenă sau la ieşirile în public sunt mediatizate intens în presa din lumea întreagă. Kelly Rowland sau Emma Watson sunt cele mai recente exemple surprinse în ipostaze nu tocmai ... decente.

Emma Watson cu chiloţii la vedere

Vedeta care a devenit cunoscută pentru interpretarea personajului Hermione Granger din celebrul "Harry Potter" a fost surprinsă de paparazzi în timp ce alerga spre un magazin. Ea avea o rochie neagră care i-a jucat feste şi i-a lăsat chiloţeii albi la vedere.

Kelly Rowland cu sânii la vedere

În timpul unei reprezentaţii pe care fosta membră a trupei Destiny's Child a susţinut-o în cadrul concursului X Factor, ea a avut probleme serioase cu ţinuta, care i-a lăsat sânii la vedere. Kelly Rowland este în juriul emisiunii care a făcut valuri şi se presupune că trebuie să le dea o lecţie concurenţilor despre cum să-şi urmeze visul.

Justin Timberlake a dezgolit sânul divei Janet Jackson

În anul 2004, Justin Timberlake şi Janet Jackson au cântat în duet piesa Rock Your Body. Când Justin îi cânta vedetei versul care suna "te voi dezbrăca la finalul acestei piese", ce să vezi că a tras de ţinuta divei, iar aceasta a rămas cu sânul la vedere. Amândoi au declarat că acest moment nu era prevăzut în timpul show-ului şi că nu trebuia să se vadă atât de mult. Se pare că ţinuta adoptată de Janet le-a jucat feste. Aşa să fie?

Geri Halliwell şi-a arătat fundul pe covorul roşu

Se întâmpla în anul 2008 când vedeta a făcut o piruetă pe covorul roşu şi a lăsat la vedere mai mult decât trebuia, după cum spune ea. Rochia roşie, cu multe volane se ridică şi-i lasă la vedere fundul.

Mischa Barton, elegantă şi cu sânul mijind

Ţinuta lejeră pe care a ales-o în timpul unei ieşiri în oraş i-a jucat feste frumoasei actriţe. Dintre faldurile bluziţei alese, paparazzi au surprins un sân numai bun pentru fotografiat.

Nicki Minaj, şocată de sfârcurile ei care dansau pe afară

Cunoscuta vedetă Nicki Minaj a fost de-a dreptul şocată când a constatat că ţinuta sa i-a lăsat la vedere sfârcurile în timpul emisiunii Good Morning America, care a fost transmisă live în urmă cu o săptămână.