Hollywood: 6 vedete care şi-au pierdut copiii prematur. Află-le poveştile!

Nimic nu se poate compara cu durerea resimţită de un părinte când îşi pierde copilul. Astfel de tragedii nu ţin cont de statutul social, de faimă sau de bani şi afectează în egală măsură pe toată lumea. Iată câteva dintre celebrităţile care au suferit în urma decesului unuia dintre copii.

Sylvester Stallone

Unul dintre cele mai recente decese care a şocat lumea a fost cel al actorului şi regizorului, Sage Stallone (36 de ani). Sage, unul dintre cei doi copii ai actorului Sylvester Stallone cu fosta lui soţie, Sasha Czack, a fost găsit pe 13 iulie fără viaţă, în reşedinţa sa din Los Angeles. Din primele informaţii, se pare că Sage a murit din cauza unei supradoze de medicamente. "Sage a fost centrul universului nostru... Vom simţi această pierdere uriaşă pentru tot restul vieţii. Nu există durere mai mare decât cea când un părinte îşi pierde copilul. De aceea vă implor să respectaţi memoria talentatului meu fiu şi să arătaţi compasiune pentru mama lui, Sasha", a transmis Silvester Stalone printr-un comunicat adresat jurnaliştilor.

Usher

Cântăreţul şi-a pierdut fiul vitreg, Kyle Glover, în urma unui accident nautic. Băiatul în vârstă de 11 ani se afla pe lacul Lanier, când a fost lovit în cap de un ski-jet. În prezent Usher se află în divorţ de mama băiatului, Tameka Foster. Cei doi au împreună doi copii: pe Usher Raymond V în vârstă de 4 ani şi pe Naviyd Ely în vârstă de 3 ani, pentru custodia cărora se luptă în prezent.

Mike Tyson

În urmă cu trei ani, Exodus, fiica fostului boxer, în vârstă de 4 ani, a decedat ca urmare a unui accident cu un cablu al unui aparat de gimnastică care a fost găsit înfăşurat în jurul gâtului. "Copilul se juca la o pistă de alergare la care există un cablu ce atârnă sub consolă, este un fel de buclă. Fie că ea a alunecat sau şi-a pus capul în buclă, iar aceasta a acţionat ca un nod şi fetiţa a fost evident în imposibilitatea de a se elibera", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei locale. Fetiţa a fost transportată de urgenţă la spital, unde a ajuns în stare critică. Când a avut loc tragedia, Mike Tyson se afla la Las Vegas.

Gerard Depardieu

În urmă cu 4 ani, actorul francez Guillaume Depardieu, fiul lui Gerard Depardieu, a murit la vârsta de 37 de ani, după ce fusese infectat cu un virus care i-a provocat o pneumonie. Guillaume fusese recent în România, unde a filmat la Castel Film, "Copilăria lui Icar", regizat de Alexandru Iordăchescu. Fiul lui Gerard şi Elisabeth Depardieu a jucat în 20 de filme.

Dr. Dre

Rapperul american a trecut în urmă cu 3 ani printr-o adevărată tragedie, după ce fiul său a fost găsit mort. Potrivit medicilor legişti, Andre Young Jr. a murit din cauza unei supradoze. Tânărul de 20 de ani a amestecat heroina şi morfina, în cantităţi mari, fapt ce i-a adus decesul.

John Travolta

Fiul actorului John Travolta, Jett, în vârstă de 16 ani, a decedat în 2009, în timp ce se afla cu familia în vacanţă în Bahamas. Adolescentul a murit în urma unui atac cerebral. Jett Travolta s-a lovit la cap, iar un îngrijitor l-a găsit fără cunoştinţă în baie. Băiatul a fost transportat la spitalul Rand Memorial din Freeport, unde s-a declarat decesul. Jett era cel mai mare dintre copiii actorului John Travolta şi ai soţiei sale, actriţa Kelly Preston.