Hollywood: 6 vedete care se machiază întotdeauna oribil. Vezi cine sunt!

Unele vedete de la Hollywood par că şi-au făcut un obicei din a se machia îngrozitor. Dacă unele o fac intenţionat, aşa cum este cazul lui Lady Gaga, altele pur şi simplu fac alegeri greşite.

Lady Gaga


Lady Gaga a declarat că nu se consideră o persoană frumoasă şi că uneori se foloseşte de machiaj ca de o mască, pentru a se ascunde. Din păcate duce la extrem scopul machiajului, care ar fi cel de înfrumuseţare, nu de urâţire.

Snooki

Vedeta din reality-show-ul Jersey Shore, difuzat de MTV, arată întotdeauna de parcă ar fi adormit la solar, iar când vine vorba de machiaj, lucrurile sunt şi mai tragice. Snooki, care a anunţat de curând că este însărcinată, abuzează de mascara, dermatograful negru şi rujul roz deschis.

Kesha


Cântăreaţa rebelă încearcă să atragă atenţia prin orice mijloace, de la versuri nonconformiste, până la machiajul absurd. De curând a testat rujul albastru la un eveniment monden.

Katie Price


Cunoscută mai bine după numele de Jordan, vedeta britanică este veşnic prezentă în ziarele de scandal, dar şi pe lista celor mai neinspirate look-uri.

Pamela Anderson


Disperată să-şi ascundă vârsta, Pamela Anderson apelază de ceva vreme la cele mai neinspirate machiaje. Negrul excesiv în jurul ochilor şi conturul puternic al buzelor nu o pun deloc în valoare.

Nicki Minaj


Cântăreaţa americană se machiază în cele mai neobişnuite moduri, astfel încât rar este fotografiată purtând un machiaj cât de cât normal.
MAI MULT DESPRE: Hollywood, machiaj, vedete, Lady Gaga