Hollywood: 6 vedete care s-au răzbunat pe foştii iubiţi

Vrei să ştii cum s-a răzbunat Lady Gaga pe un fost iubit sau cum l-a şocat Shania Twain pe fostul său soţ după ce au divorţat? Află la ce metode au apelat vedetele pentru a se răzbuna pe foştii iubiţi!

1. Justin Timberlake i-a compus un cântec de adio lui Britney Spears

Zvonurile că Britney Spears îl înşală l-au determinat pe Justin Timberlake să-i compună o piesă prin care îi transmite un mesaj. Dacă îţi aminteşti, a folosit şi o femeie în videoclip care seamănă izbitor de mult cu Briney Spears. Îţi mai aminteşti piesa "Cry me a river"?

 

2. Lady Gaga s-a răzbunat prin succes

Înainte de fi celebră, Lady Gaga a avut un iubit care nu a crezut-o că va deveni celebră şi că va câştiga vreodată un premiu muzical, dar surprizăăă. "Am avut un iubit care îmi spunea mereu că nu voi reuşi niciodată în muzică, că nu voi ajunge niciodată la ziua să fiu nominalizată la Grammy, că nu voi scoate niciun hit şi-mi dorea să eşuez lamentabil ...", declara diva pentru revista Cosmo. Blestemul pe care Gaga l-a abătut asupra lui a fost să o audă peste tot într-o bună zi. "Va veni şi ziua în care nu vei putea servi o ceaşcă de cafea fără să mă auzi sau să mă vezi", îi spusese artista fostului iubit la momentul respectiv. Şi cu siguranţă asta s-a şi întâmplat, dacă ne gândim la succesul răsunător pe care îl are Lady Gaga.

3. Shania Twain s-a măritat cu bărbatul amantei soţului ei

O soluţie ingenioasă a găsit celebra solistă de muzică country Shania Twain care a divorţat de soţul său, producătorul Robert Lange şi s-a căsătorit la scurtă vreme cu fostul soţ al amantei cu care o înşelase acesta. Aparent, în prezent, sunt toţi patru o mare familie fericită.

4. Daniel Craig s-a trezit cu contul golit de 1 milion de dolari

Aşa a decis fosta iubită, Satsuki Mitchell să-l pedepsească pentru aventura extraconjugală pe care acesta a avut-o cu actriţa Rachel Weisz. Când Daniel Craig şi Rachel Weisz şi-au început relaţia, ambii erau implicaţi în relaţii stabile. Când iubita lui Daniel Craig a rămas aşteptându-l degeaba pe acesta acasă şi suspectând o relaţie cu colega lui de platou, a luat cardul şi i-a golit contul de 1 milion de dolari.

5. Eddie Cibriani s-a ales cu cauciucurile tăiate

Când a divorţat de fosta soţie, Brandi Glanville, Eddie Cibriani care este căsătorit în prezent cu Leann Rimes a suferit după cauciucurile de la mult iubita sa motocicletă. Fosta soţie a explodat şi a acţionat lovind în ce-l durea mai rău - un Harley Davidson - când a aflat că Eddie a înşelat-o cu încă o femeie pe lângă Leann Rimes.

6. Nick Carter s-a cuplat cu alta ca să se răzbune pe Paris Hilton

Au trecut demult vremurile în care o vedeam pe Paris Hilton în braţele lui Nick Carter, blonduţul de la Backstreet Boys. Acesta a declarat că a fost îndrăgostit până peste cap de Paris Hilton, dar a aflat că ea îl înşela şi s-a răzbunat cuplându-se cu Ashlee Simpson, sora artistei Jessica Simpson.